Kus siis veel? 5 MIINUST lahendas Elmari otse-eetris ristsõnu

Raadio Elmar
Copy
Estoni Kohver, Päevakoer, Põhja-Korea, Tiiu Sommer ja Lauri Hermann
Estoni Kohver, Päevakoer, Põhja-Korea, Tiiu Sommer ja Lauri Hermann Foto: Raadio Elmar

Raadio Elmar hommikuprogrammis käisid muusikud bändist 5 MIINUST, kohal olid seekord Estoni Kohver, Päevakoer ja Põhja-Korea. Rääkisime suvest ning uuest loomingust.

5 MIINUST avaldas hiljuti singli «Peo lõpp», millele filmiti juurde ka meeleolukas video. Bändi liikmed tunnistasid, et video valmimise protsess hõlmas endas ühtaegu nii lõbu kui rasket tööd. 

«Oli küll palju lõbu ja põnevust, kuid samas on ka tüütu olla filmimisel. Muudkui säti end ja kõik tegevus nii venib. Päeva lõpuks väsitab ikka korralikult ära,» muljetasid nad hiljutise video valmimise kohta.

«Kunstnikud olid video ettevalmistuste juures teinud nii suurepärast tööd, igal pool oli igasuguseid asju laiali. Sul ei olnudki vaja end kuhugi rolli sisse mõelda, olid õiged riided, istusid diivanile ja kõik tuli justkui iseenesest. Oligi täis läbu majas,» rääkis Põhja-Korea.

Bändi liikmed tunnistasid naljatledes, et muusikaklippide filmimiste kogemuste järel on huvi selle ala vastu kasvanud ja nad ootavad põnevusega nüüd erinevaid filmirolle - alates Õnne 13 seriaalist kuni hipsterfilmideni välja. 

«Sõnade särtsu mõttes keerame värve maha. Sõnade leidlikkuse poolest keerame värve peale. Oma videotele oleme aga värve juurde keeranud,» lisasid nad oma loomingu kohta.

Muusikud märkisid, et suvine esinemisgraafik on bändil üsna tihe. «Juuli on esinemiste poolest juba täis planeeritud. Viimased mehed veel kinnitavad asju, kuid päris äge juuli tundub tulevat,» märkisid nad.

Mehed arutlesid otse-eetris, mida algava suve esinemiste juures teistmoodi annab teha. Ideid tuli ohtralt, alates Meister-Jaani kaasamisest kuni särkide seljas hoidmiseni. «Tegelikult on kõige lahedam on see, et saab bändi bussiga suvel ringi sõita ja veeta mõnusalt koos kvaliteetaega,» tunnistas Põhja-Korea.

Muuhulgas lisati, millised kuldsed sõnad värskest singlist «Peo lõpp» välja jäid. Kuula SIIT:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles