FOTOD ⟩ Kümneaastane USA koolitüdruk treenib nagu hull: tahan olla parim!

Elu24
Copy
10-aastane Lyza Brooks Mosier.
10-aastane Lyza Brooks Mosier. Foto: Caters News Agency/Caters News Agency/Scanpix

Kümneaastane USA tüdruk Lyza Brooks Mosier on võimlemisega tegelenud kuus aastat, kuid alates eelmisest suvest on pühendunud treeningutele jõusaalis.

Alles 10-aastane Georgiast pärit tüdruk lõi oma Instagramikonto jälgijad pahviks, kui avaldas endast fotod, kus ta näeb välja, nagu oleks aastaid kulturisimiga tegelenud.

Lyza 52 000 sotsiaalmeedikonto jälgijat olid hämmingus, kui tüdruk demonstreeris fotodel kõhulihaseid, mis ei jää alla sikspäki poolest tuntud vutistaari Cristiano Ronaldo omale. 

10-aastane Lyza Brooks Mosier tahab saada parimatest parimaks.
10-aastane Lyza Brooks Mosier tahab saada parimatest parimaks. Foto: Caters News Agency/Caters News Agency/Scanpix

Lyza armus jõutreeningutesse eelmise aasta suvel ning on pärast seda tõstnud järjest koormusi. Eriti tulihingeliselt tegi tüdruk trenni koroonakarantiini ajal.

Väike võimleja teeb trenni viiel päeval nädalas, kokku vähemalt 30 tundi. Võimlemisega alustas ta aga juba nelja-aastasena.

Lyza ema Jill Mosier ütles, et tütar motiveerib ennast ise. «Lyza tahab saada parimatest parimaks. Ta ärkab hommikul kell 5.30, et alustada treenimist, meil on tema trenni jaoks kohandatud spetsiaalne tuba, kus kõik vajalikud vahendid olemas. Päevas veedab ta seal tunde ja tunde,» rääkis ema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles