Saksamaalt pärit kunstnik Jörg Düsterwald on taas hakkama saanud huvitava silmamoondusega. Pane end proovile ja leia pildilt alasti naine!

Jörg on osav kehamaalija, kes juba kakskümmend aastat on loonud tõelisi meistriteoseid. Mehe tööde eripäraks on see, et ta suudab oma modellid kehamaalingute abil pildile ära peita.

Hiljutisele pildile «peitis» kunstnik modelli Lisa. Vaata pilte ja proovi naine üles leida!

Saksamaalt pärit kunstnik Jörg Düsterwald ja tema modell Lisa.
Saksamaalt pärit kunstnik Jörg Düsterwald ja tema modell Lisa. Foto: Scanpix/Future Image

Düsterwaldist kirjutas Elu24 ka möödunud kuul, kui ta lõi kunsti Königshütteri joa juures. Siis õnnestus tal modell nimega Sophie «pildile ära kaotada» eriti andekalt. Vaata pilte SIIT!

Leia pildilt alasti modell.
Leia pildilt alasti modell. Foto: Scanpix/Future Image

Kuid Jörg pole ainus andekas kunstnik, kes millegi seesugusega tegleb. Nimelt kirjutas Elu24 aprillis ka Itaalia kunstnikust Johannes Stötterist ja tema loodud optilisest illusioonist «The Butterfly». Vaata, kas leiad sellelt pildilt alasti modelli: SUUR VARJEKUNST 〉 Uskumatu, aga selle lilleõie sees on alasti modell.

Jörg Düsterwald on osav kehamaalija, kes juba kakskümmend aastat on loonud tõelisi meistriteoseid. Mehe tööde eripäraks on see, et ta suudab oma modellid kehamaalingute abil pildile ära peita.
Jörg Düsterwald on osav kehamaalija, kes juba kakskümmend aastat on loonud tõelisi meistriteoseid. Mehe tööde eripäraks on see, et ta suudab oma modellid kehamaalingute abil pildile ära peita. Foto: Scanpix/Future Image
Kommentaarid
Copy