Ei jõudnudki kohtama: endine ameerika jalgpallur lasti relvastatud röövi käigus maha (1)

Elu24
Copy
Reche Caldwell (nr 87) kuulus mitmete NFLi tippklubide koosseisus. Endine NFLi täht lasti laupäeval relvastatud röövi käigus maha.
Reche Caldwell (nr 87) kuulus mitmete NFLi tippklubide koosseisus. Endine NFLi täht lasti laupäeval relvastatud röövi käigus maha. Foto: Jim Rogash/AFP/Scanpix

Endine ameerika jalgpalli tähtmängija Reche Caldwell oli möödunud laupäeval teel kohtingule oma tüdruksõbraga, kui ta langes relvastatud rünnaku ohvriks. 

Tragöödia juhtus mehe kodulinnas Tampa Bays hetkel, mil mees pöördus korraks tagasi, et kodust maha ununenud tagi võtta.

Röövlid varitsesid 41-aastast Caldwelli teeservas põõsaste taga ning ründasid endist sporditähte tulistades teda jalga ja rindu. Kohale kutsuti kiirabi, kuid mees suri teel haiglasse.

«Ta oli hea inimene, alati naeratus suul,» sõnas Caldwelli ema TMZile.

«Tal oli soov kõiki aidata, kui vaid vähegi suutis. Ta oli selline mees, kes oleks oma särgi teisele andnud, kui vaja,» lisas ema.

Caldwelli profitee algas aastal 2002, mil mees oli 23-aastane. Ta esindas selliseid ameerika jalgaplliklubisid nagu Los Angelese Chargers, Washingtoni Redskins ja New Englandi Patriots. 

Caldwellil oli varem olnud võimudega arusaamatusi. 2014. aastal määrati talle vanglakaristus narkootikumide omamise eest ja käesoleval aastal mõisteti ta süüdi maksupettuses. Caldwell oleks pidanud karistust kandma hakkama juunis.

Kohalik politsei ei ole seoses röövmõrvaga kedagi veel kinni pidanud.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles