PILDID ⟩ Seksinuku välimust taga ajav naine lasi suhkruissil oma iluoppide eest maksta ja jättis ta siis maha (2)

Elu24
Copy
Pilt on illustreeriv. Kaader üritusest Topless Pool Party 2019.
Pilt on illustreeriv. Kaader üritusest Topless Pool Party 2019. Foto: Scanpix/zumapress.com

Californiast pärit Sapphire Saint (27) on ilukirurgia alla pannud enam kui 60 000 naela (ligi 67 078 eurot), et välja näha nagu seksinukk. 

Sapphire Saint on käinud kolmel rinnasuurendusoperatsioonil, talle on tehtud rasvaimu, tema silmalauge on korrigeeritud ja ninakuju muudetud. Lisaks kasutab naine nii Botoxit kui ka täitesüste, kirjutab Daily Star.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sapphire Saint (@sapphiresaintofficial) on

Sapphire tunnistab ka ise, et tema uue välimuse eest maksis osaliselt ta 76-aastane suhkruissi, kes nüüd on tema eksabikaasa. 

«Esimese operatsiooni eest maksis mu suhkruissi, kes tahtis, et ma näeksin võlts välja, aga nüüd maksan ma ise, sest teenin rohkem,» tunnistas Sapphire.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sapphire Saint (@sapphiresaintofficial) on

«Ma abiellusin temaga ja praegu on meil käsil lahutus. Ta aitas mul halvast rahalisest olukorrast välja tulla, kuid mul polnud temaga palju ühist, sest ta on 76-aastane.»

«Olen alati tahtnud seksinukuks saada. Ma teadsin juba väga noorelt, et tahan olla seksiikoon ja keegi, keda ihaldatakse.»

Igapäevaselt läheb naisel meikimisele ja soengu tegemisele umbes kaks tundi. Sellele tuleb veel tunnike otsa, et riidesse saada. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hells saint ;) motorcycle gang hehe

A post shared by Sapphire Saint (@sapphiresaintofficial) on

«Veedan aega sotsiaalmeedias ja postitan sinna oma fännidele pilte. Vahel tantsin ma mõnes klubis või teen paar esinemist.»

«Kui ma just seda ei tee, siis käin ma Los Angeleses šoppamas, näen kuum välja, mängin ja pidutsen. Ma näen seksikas välja ja seksin. See on minu töö ja minu elu.»

Nüüdseks on Sapphire'il sotsiaalmeedias ka rohkelt jälgijaid, kes kõik jumaldavad teda sama palju kui tema pere ja sõbrad.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles