Tänavuse grillihooaja trend on teadlik tarbimine

Raadio Elmar
Copy
Foto: Shutterstock

Raadio Elmar hommikuprogrammis rääkis tänavustest grillimistrendidest Kaido Rehkalt Linnamäe Lihatööstusest.

«Selle aasta grillihooaja märksõnad on kindlasti teadlik tarbimine ning raiskamise vähendamine. Kuid tarbijad hindavad endiselt kõrgelt häid maitseid ja tooteid. Väga palju otsitakse vaheldust maitsete osas,» rääkis Linnamäe Lihatööstuse turundusjuht.

Rehkalt lisas, et lisaks klassikalise sea- ja veiseliha valikule, on tarbijad viimasel ajal rohkem huvi tundnud ka pardiliha vastu. «Hitt on siis pardifilee marinaadis, meie sortimendis on see uus ja huvitav toode. Täna on kaupluste lettidel väga lai grillliha valik, tooteid on nii palju erinevaid ja konkurents on tõesti tihe! Inimesed saavad oma grillisündmuste lemmikumaid palasid veel terve suve vältel välja selgitada,» lisas ta.

«Kuigi lihavalik on poodides külluses, ei tohiks ise ära unustada raiskamise ja ülesöömise poolt. Võib-olla tasuks muuta ka mõttemalle. Näiteks eelmisel õhtul järele jäänud grilllihast saab teha järgmisel päeval hea salati või mõnusa wrap'i,» sõnas Rehkalt.

Kindlasti meie tuttavate hulgas on inimesi, kes hiilgavad oma väga heade grillimise oskuste üle. Samas, mida peaksid tegema need, kes on liha küpsetamise osas alles algajad, kuid tahavad samuti parimat tulemust sooritada? «Mina soovitan meie sortimendist proovida gruusiapärast grillliha või siis troopilises marinaadis broileri rinnafileed, neid tooteid saab süüa otse kuumalt grillilt, kuid saab edukalt valmistada ka väga hea järgmise päeva roa. Need on tõesti mõnusalt suvised maitsed ja lihtne valmistada,» lisas mees.

«Igaüks meist võib olla ise grillimeister, ei pea minema alati avalikule üritusele uudistama. Nii tore on ise avastada uusi tooteid ja siis oma lemmikmaitsete poole hiljem tagasi pöörduda. Inimesed kasutavad hea meelega võimalust, et kodus või väiksematel koosviibimistel head toitu valmistada. Tõeliselt hea söögi saad aga siis, kui hangid ise parimad tooted, millest toitu valmistada. Õnneks tootesortiment on turul lai ja väga hea,» sõnas Rehkalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles