VIDEO ⟩ Austraallane ajas peaministri ja meedia otse-eetris õuelt ära: ärge tallake muru!

Elu24
Copy
Mees ei olnud peaministri ja saatjaskonna käitumisega rahul.
Mees ei olnud peaministri ja saatjaskonna käitumisega rahul. Foto: Kuvatõmmis

Sotsiaalmeedias on paljude tähelepanu püüdnud klipp Austraalia televisioonist, kus tähtsat intervjuud andev peaminister sai ootamatu takistuse osaliseks.

Austraalia peaminister Scott Morrison andis otse-eetris intervjuud, taustaks teemakohane ehitusplats. Kaadri jaoks üles seatud filmitehnika sattus aga majaomaniku maale, kellele selline rahvakogunemine ei sobinud.

Nii katkestab majast välja tulnud dressides mees riigipea kõnelemise hüüatusega: «Kas te kõik saaks palun muru pealt ära kobida?»

«Jaa, loomulikult,» arvab peaminister ja viipab, et kaamerad ja rahvas ära tuleks. «Kuulge, mehed, ma just külvasin selle,» pahandab koduomanik, kui keegi inimestest mõtlema jääb. «Jah, palun tulge sealt ära,» nõustub ka Morrison.

«Sorri, mees,» viipab mees seejärel peaministrile. «Kõik on hästi,» arvab aga peaminister. «Väga demokraatlik,» hindas video üles laadinud kasutaja tervet seda kerget vestlust.

Kommenteerijad lasid aga fantaasial lennata, mis võiks muruomanikuga juhtuda. «Indias oleks valitsejad su ära lintšinud sellise asja peale,» arvas üks. Teise sõnul võtnuks USA koduomanikku aga otse lävel pisargaasiga vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles