Kaia Kanepi: tennis on ainult üks osa elust

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi võidukarikaga.
Kaia Kanepi võidukarikaga. Foto: Joosep Martinson / SMPimages

Tennisist Kaia Kanepi (25) tunnistas ajakirjale Pulss, et on Eesti ühe parema psühholoogi abiga õppinud turvalises keskkonnas asju selgeks ja välja rääkima.
 

«Mida rohkem ma ennast avan, seda parem mul on,» kirjeldas praegust iseendaga läbisaamist noor naine, kelle suhtlusstiili ja kõnemaneeri võib pigem iseloomustadada sõnadega «napp» ning «vaoshoitud».

«Ja isegi, kui ma mõnikord lollusi räägin, siis on see rohkem naljakas kui traagiline. Igatahes vabastav.»

Kaia võimele aukudest välja ronida ja mõõnadest üle saada pole mõistuslikku põhjendust. Keegi ei adu, kuidas ta oskab mõnda aega nii halvasti tennist mängida, et temast kujuneb rahvavaenlane number üks ja siis - nagu oleks inimene ümber vahetatud - muutub ta üleöö kangelaseks, sest mängib lihtsalt nagu kulda.

«Halbadel hetkedel ma teadvustan endale, et kõigest hoolimata tegelen tennisega edasi. Asjad muutuvad ja kui ma ise olen positiivne ning treener samuti, siis ükskord me tuleme madalseisust välja niikuinii. No kaotan ja kaotan, mis siis?! Tennis on ainult üks osa elust ja ma pean olema kujuteldamatult rõõmus, et üldse elada saan,» märkis Kaia.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles