Snuukrilegend O`Sullivan osaleb vastalanud turniiril ainult ühel kindlal tingimusel

Elu24
Copy
Briti snuukristaar Ronnie O'Sullivanil on kõrged nõudmised.
Briti snuukristaar Ronnie O'Sullivanil on kõrged nõudmised. Foto: Nigel French/PA Wire/PA Images/Scanpix

Snuuker on üks esimesi spordialasid, mis naasis Suurbritannias koroonapandeemia tõttu peetud võistluspausilt. Esmaspäeval algas Milton Keynes`is uues, alagrupisüsteemis peetav Championship League`i turniir. 

Turniirile ülesantud 64 mängija seas on ka snuukri kirkaima tähe Ronnie O’Sullivani nimi. Viiekordne maailmameister ei ole veel aga sugugi sajaprotsendilselt kindel turniiril osalemises. Superstaari esimene etteaste peaks toimuma reedel.

Marshall Arenal ilma publikuta toimuval turniiril nõutakse mängijatelt rangete turvameetmete väga täpset järgimist. Enne turniirile saabumist peavad kõik läbi tegema koroonatesti, mängijad ööbivad võistluspaigaga ühendatud hotellis ja nad ei tohi turniiri vältel Marshall Arenalt lahkuda. 

Briti meedia, muuhulgas ka Eurospordi teatel, nõustus O’Sullivan võistlema vaid ühel tingimusel - talle tuleb võimaldada areenil süüa oma toitu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lunch arrived earlier and I must say it’s a big improvement,very nice indeed 😋

A post shared by Ken Doherty (@kendoherty1989) on

Väga hoolikalt toitumisse suhtuv O’Sullivan on koroonakriisi ajal söögi valmistamisel veelgi ettevaatlikum. Ta väitis, et kevadel on ta absoluutselt kõik road endale ise valmistanud. 

«Uurisin toidu kohta enne, kui nõustusin mängima. Selgitasin, et keegi pole viimase kümne nädala jooksul mu toitu puutunud. Ma ei ole söönud kiirtoite ja pole lasknud kellegil endale toitu valmistada. Ei taha, et keegi teeks seda ka nüüd,» sõnas snuukriäss.

Teised mängijad peavad rahulduma valmistatud ja pakitud lõunasöögiga oma hotellitoas. 1997. aasta maailmameister Ken Doherty postitas turniiril pakutavatest roogadest Instagrami videod. 

44-aastase snuukritähe osalemine turniiril oleks korraldajatele loomulikult tõeline jackpot.

«Olen vaktsiini leidmiseni ettevaatlik, ega võta riske. Loodetavasti tunnen end turniiril siiski turvaliselt, kui mitte, siis sean esikohale tervise ja lahkun,» kinnitas O`Sullivan.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles