KARM SALADUS Alexander Rybaki aastatepikkune ravimisõltuvus: see hävitas mu suhted ja elutahte

Elu24
Copy
Alexander Rybak
Alexander Rybak Foto: Alexander Rybak

Viimase kümnendi üks laialdasemalt armastatud eurolaulikuid tunnistas fännidele, et on varjanud suurt taaka ning selle aasta algusega teinud läbi täieliku muutuse.

Valgevene juurtega Alexander Rybak esindas 2009. aastal Norrat suisa kultuslikuks saanud looga «Fairytale». Selle meloodia tuleb ilmselt paljudele tuttav ette, kuigi möödas on terve kümnend.

Täna avaldas ta aga ülestunnistuse, mille järgi on mehe elu terve järgneva aja olnud kõike muud kui muinasjutt. Rybak tunnistas fännidele, et alles sel aastal on ta teinud tõsisemaid edusamme antidepressantide ja unerohtude sõltuvusest vabanemisel.

«Olen elanud saladusega,» kirjutas ta sotsiaalmeedias. «11 aastat olen ma olnud unerohtudest ja antidepressantidest sõltuvuses. See algas märkamatult, kuid lõpuks peaaegu hävitas mu elu.»

Rybaki sõnul tegid ravimid talle tohutult kahju. «Viimastel aastatel on tabletid mind nõrgaks ja kartlikuks muutnud. See ei mõjutanud vaid aju, aga ka lihaseid. See hävitas mu suhted teiste inimestega, eriti aga minu eluisu.»

Enda sõnul on ta aga arstide abiga teinud 2020. aastal suuri arenguid. Rybak läks jaanuarist võõrutusravisse ning on hakanud end taas iseendana tundma. Samuti lubab ta oma võõrutusravi kogemusi inimestega jagada. «Kui keegi neist midagi õpetlikku leiab, tunnen end kindlasti paremini,» tunnistas laulja.

Rybaki viiulimeloodiaga paljude kõrva jäänud «Fairytale» võitis 2009. aasta Moskva Eurovisiooni rekordilise 387 punktiga.

I’ve been living with a secret. For 11 years I have been addicted to sleep medications and antidepressants. It started...

Posted by Alexander Rybak on Kolmapäev, 3. juuni 2020
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles