«Ameerika supermodellist» tuntud Jay Alexander väisas Eestit?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miss Jay Alexander
Miss Jay Alexander Foto: http://for-grins.blogspot.com

Kevadel jõuab sama saate Eesti versioon Kanal 2 ekraanile ning pealinnas levivad juba kõlakad, et Miss Jay Alexander väisas nädalavahetusel suure saladuskatte all Tallinna.

Miss Jay Alexander on supermodellisaatest «America’s Next Top Model» tuttav tumedanahaline poodiumidiiva, kes saates modellihakatistele lavalkõndi õpetab, kirjutab Õhtuleht.

Staar pidavat Eestit väisama siinse supermodellisaate pärast, mida Kanal 2 praegu teeb ja see pidavat suur üllatus olema, et ta ka Eesti saates osaleb, kuigi aasta tagasi käis ta ka Soome supermodellisaate osalejaid õpetamas ja hindamas.

Kanal 2-lt ei õnnestunud sellele vihjele saada ei kinnitust ega ümberlükkamist.

«Kellestki konkreetselt hetkel ei räägiks, sest filmimine alles käib, kuid loomulikult on meil saates palju põnevaid külalisi, sealhulgas ka väliskülalisi,» jättis Kanal 2 turundusspetsialist Merit Pettai saladuselt katteloori kergitamata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles