Mehhiko naissenaator võttis end valitsuse videokõne ajal kogemata paljaks

Elu24
Copy
Mehhiko senaator võttis end valitsuse videokõne ajal kogemata paljaks.
Mehhiko senaator võttis end valitsuse videokõne ajal kogemata paljaks. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

Tähtsa Mehhiko valitsuse videokõne ajal jäi 66-aastane poliitik ja senaator Martha Lucia Micher tehnikaga jänni ning võttis end kogemata paljaks, vahendab The Sun.

Mehhiklane Martha Lucia Micher võttis parasjagu osa valitsuse videokõnest Zoom platvormil, kui otsustas riideid vahetada. Senaator arvas, et oli oma kaamera välja lülitanud ning hakkas ekslikult videokõne ajal lahti riietuma. 

Koroonaviiruse pandeemia mõjutustele mõeldud videokõnest võtsid osa kohalikud poliitikud, Mehhiko panga esindajad ja ajakirjanikud. Üks neist tegi piinlikust hetkest, mil Micher oli topless, kuvatõmmised ning paiskas need internetti anonüümselt. 

Pärast seda, kui pildid sotsiaalmeedias lendu läksid, hakati poliitikut häbematult ründama. Micher vabandas, kuid senaator võttis kaitsva hoiaku ning lisas, et ta ei häbene seda juhuslikku tegu.

«Olen ​​66-aastane naine, kes on rinnaga toitnud nelja last, kellest kolm on hetkel professionaalsed ja vastutustundlikud mehed, tunnen uhkust oma keha üle, mis on neid toitnud,» avaldas senaator.

Pildil on Martha Lucia Micher.

Ta lisas: «Olen ​​naine, kes on peaaegu 40 aastat võidelnud vasakpoolsuse eest ja kes on oma tulihingelises pühendumuses inimõiguste kaitsmisele täitnud mitmesuguseid avalikke rolle, olen naine, kes ei häbene oma keha, ma armastan seda ja hoolitsen selle eest.»

Mitmed antud videokõnest osavõtnud poliitikud on pärast Micheri avaldust samuti naise kaitseks välja astunud. 

Micheri erakonnakaaslane Martha Tagle lubas uurida ja vastutusele võtta isiku, kes kuvatõmmised sotsiaalmeediasse lekitas. «Vägivald, mis teie (Micheri – toim) vastu toime pandi, ei saa jääda karistamata,» tõdes Tagle. 

Kohaliku meedia teatel on parlament teatanud, et fotode lekitajate vastu rakendatakse õiguslikud meetmed.

See pole ainus ekslik videokõne juhtum, mis on viimastel kuudel palju meediakära tekitanud. Hiljuti sattus videokõne ajal piinlikku olukorda Brasiilia president Jair Bolsonaro, kelle kaamera vaatevälja jäi alasti meesterahvas.

Hispaania uudisteankur jäi aga vahele petmisega, kui alasti naine, kes ei olnud mehe abikaasa, kõndis videokõne ajal ihualasti toas ringi. 

2017. aastal sai tuntuks Robert Kelly, kes andis BBC-le intervjuud, kui tema lapsed tuppa tormasid ja kogu pere hetkega üle maailma kuulsateks tegid. BBC valis hetke kümnendi kõige naljakamaks videoks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles