Täna esilinastub Andres Maimiku ja Rain Tolki uus komöödia «Umbkotid»

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Umbkotid» räägib kahest tegelasest - aferistist «projektitaja» Rainist ning mitte väga noorest ja mitte väga lootustandvast filmilavastajast Andresest - kes üritavad iga hinna eest reklaamiuniversiumis kanda kinnitada
«Umbkotid» räägib kahest tegelasest - aferistist «projektitaja» Rainist ning mitte väga noorest ja mitte väga lootustandvast filmilavastajast Andresest - kes üritavad iga hinna eest reklaamiuniversiumis kanda kinnitada Foto: Kuukulgur Film

«Umbkotid» räägib kahest tegelasest - aferistist «projektitaja» Rainist ning mitte väga noorest ja mitte väga lootustandvast filmilavastajast Andresest - kes üritavad iga hinna eest reklaamiuniversiumis kanda kinnitada. Nad hiivavad endale suurkliendi, kellele müüakse maha ambitsioonikas reklaamiidee. Alguses läheb kõik hästi, aga siis hakkab pettuste võrk ilmsiks tulema. Kas asi päädib katastroofi või triumfiga, võib juba jaanuaris näha vabariigi parimatel ekraanidel.



«Iga turundusvarblane, reklaamimäger, presentatsioonihai ja konverentsikaru võiks siin ära tunda olukordi ning tüüpe oma igapäevasest kogemusest. Ja veel midagi, mida hetkel ei saa paljastada,» tõotab üks filmi autoritest Andres Maimik.


«Komöödia on kõige universaalsem žanr, mida võib tunnetada, vastavalt vaataja temperamendile, nii draama, horrori, muusikali kui isegi tragöödiana. Naer on lihtsalt inimlik võimalus elulistele probleemidele leevendust leida,» lisab Rain Tolk.

Nagu ikka, lööb linateoses kaasa rida säravaid tähti, tähekesi ja asteroide: Ott Sepp, Jüri Aarma, Farmi-Gabriel, Nõia-Ints, Beatrice, Ragne Veensalu, Madis Kalmet, Katrin Pärn, Ilma Peep ja paljud teised.

Tegemist on Eesti tingimustes unikaalse linateosega, millele pole kulutatud sentigi maksumaksja raha.


Filmi  saab näha vaid 11.-19. jaanuarini Tallinnas kinodes Solaris, Coca-Cola Plaza ja Sõprus, Tartus kinos Cinamon. Peale seda näitab filmi ka Kanal 2.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles