VÕIMAS ⟩ Apollo Autokino lõpukontsert Karl-Erik Taukariga püstitas publikurekordi!

Elu24
Copy
Foto: Pressimaterjal

Reedel, 29. mail astus Tallinna Lauluväljakul Apollo Autokino laval üles Eesti üks populaarsemaid meesartiste Karl-Erik Taukar koos bändiga, keda tuli vaatama lausa 329 autokonda. Selle tulemusega püstitati Apollo Autokino lõpukontserdil publiku autode rekord Eestis.

«Oleme väga tänulikud publikule, kes tulid uutmoodi meelelahutusvormiga kaasa, järgisid turvanõudeid ja aitasid meil ühiselt ajalugu teha,»rõõmustab Apollo Kino Baltikumi tegevjuht Kadri Ärm.

Lõpukontserdi peaesineja valiti Apollo Kino ja Tallinna Lauluväljaku poolt ühiselt. «Karl-Erik Taukar Band oli esmane valik, sest tegu on andeka lauljaga, kelle vaba suhtlusstiil sobib drive-in kontserdi kontseptsiooniga,» põhjendas Ärm artisti valikut, kelle sõnul on nad otsusega enam kui rahul. «Kontserdijärgne ühissignaalitamine oli niivõrd võimas, et jättis nii mõnedki autod platsile väikest käivitusabi vajama,»kiidab Ärm.

«Autoninadele kontserti anda oli omapärane ja ainukordne kogemus. Signaalidest koosneva võimsa »aplausi« taga olid ju ikkagi inimesed, kes kōiki reegleid järgides ja vastavalt olukorrale jätkuvalt meelelahutusest osa tahavad saada. Mul on väga hea meel, et nii paljud inimesed otsustasid oma reede õhtu veeta koos meiega. Meile jääb see õhtu igatahes pikaks ajaks meelde!» kommenteeris Karl-Erik Taukar.

Apollo Autokino opereeris 15.-29. mail ning seda väisas kokku ligi 2500 autot. 2-nädalase tegutsemisperioodi jooksul korraldati neli autokontserti ning näidati ligi 30 kinoseanssi. Kõige populaarsemaks filmiks osutus kohalik suhtekomöödia «Asjad, millest me ei räägi».

«Reedene lõpukontsert ning filmiseanss panid võimsa punkti sellele erakordsele projektile, mis jäi küll oodatust pisut lühemaks, ent mida peame sellest hoolimata õnnestunuks. See sai võimalikuks ainult tänu tugevale meeskonnale ning headele suurpartneritele Tallinna Lauluväljaku, Eventechi, Bolt Foodi ja Meeskond Security näol. Nüüd keskendume Apollo kinokeskuste taasavamisele, mis leiab aset juba sellel reedel, 5.juunil,» lisab Ärm.

Eesti suurim kinokett Apollo Kino avab taas oma uksed, pöörates senisest veelgi suuremat tähelepanu kinoruumide puhtusele ja regulaarsele desinfitseerimisele. Kinosaalide täituvusel jälgitakse suuremate saalide puhul 100 inimese maksimumpiiri ning väiksemate kinosaalide puhul maksimaalselt 50% täituvust, tagades seejuures 2+2 reegli täitmise.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles