PILDID 10-aastane iluvõimleja treenib viis korda nädalas ja näitab uhkusega oma kõhulihaseid

Elu24
Copy
10-aastane Lyza Brooks Mosier.
10-aastane Lyza Brooks Mosier. Foto: Caters News Agency/Scanpix

USA iluvõimleja Lyza Brooks Mosier on kõigest 10-aastane, ülimotiveeritud ja treenib viis korda nädalas. Oma head vormi jagab Lyza ka Instagramis, kus noor piiga on kogunud juba ligi 50 000 fänni.

USAs, Georgia osariigis elav Lyza on iluvõimlemisega tegelenud juba alates 4-aastaselt, vahendab news.com.au. Eelmisel suvel hakkas Lyza aga veelgi suurema hooga treenima ning koroonaviiruse tõttu kehtestatud karantiin on noore tüdruku treeningutele andnud veelgi suurema hoo.

Lyza, kes ärkab iga päev pool kuus hommikul, treenib viis korda nädalas, kokku teeb tüdruk trenni umbes 30 tundi nädalas. Kõhulihased, mida iluvõimleja oma fännidele sotsiaalmeedias meeleldi näitab, on aga Lyzal olnud juba natuke üle aasta.

«Lõpuks leidsin oma kõhulihased,» kirjutas Lyza 2019. aasta veebruaris oma Instagrami postituses. Pärast seda on tüdruk lisaks teistele muljetavaldavatele postitustele näidanud fännidele oma kõhulihaseid praktiliselt kord kuus kui mitte rohkem.

USAst pärit iluvõimleja Lyza armastab trenni teha. 
USAst pärit iluvõimleja Lyza armastab trenni teha. Foto: Caters News Agency/Scanpix

Lyza ema Jill Mosier (45) ütles, et tema tütar on täiesti ise motiveeritud, kuna tahab saada parimatest parimaks. Karantiini ajaks ehitasid vanemad tüdrukule panipaika võimlemisalad, kus Lyza saaks tundide viisi treenida. 

«Ta on nii lühikese aja jooksul drastiliselt arenenud,» tõdes Jill, lisades, et tema tütar armastab ka teisi motiveerida.

Mõnede arvates teeb Lyza liigselt trenni, kuid tüdruku ema kinnitas, et tema tütre treeningukavaga ise kokku ei puutu. «Mul on neli last ja Lyza anub, et trenni teha,» sõnas Jill. «Ma olen nii uhke tema üle ja ma ei jõua oodata, millal ta oma unistused saavutab ja saab eliitvõimlejaks,» lisas Lyza ema lõpetuseks.

Lyza on karantiini ajal eriti innukalt trenni teinud.
Lyza on karantiini ajal eriti innukalt trenni teinud. Foto: Caters News Agency/Scanpix

Karantiini alguses, märtsis, postitas Lyza ona Instagrami fännide motiveerimiseks ka treeningvideo, kus näitas, milliseid erinevaid harjutusi saab kodus teha.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lyzabrooks (@lyzabrooks) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles