PILTUUDIS «Melrose Place'i» kaunitari Heather Lockleari tütar on justkui ema suust kukkunud!

Elu24
Copy
Näitleja Heather Locklear koos tütre Ava Samboraga 2012. aastal.
Näitleja Heather Locklear koos tütre Ava Samboraga 2012. aastal. Foto: SCANPIX/REUTERS

Kuldgloobusele nomineeritud USA filminäitleja Heather Lockleari (58) tütar Ava Elizabeth Sambora on oma kuulsa ema koopia! Seda tõestab ka 22-aastase neiu hiljutine instapilt.

Ava Elizabeth Sambora sündis 1997. aastal Los Angeleses, tema isa on kitarrist Richie Sambora. Tema vanemad olid abielus aastatel 1994–2007. 

Ava Elizabeth tegutseb nii modelli kui näitlejana, näiteks on ta kaasa löönud sellistes filmides nagu «See on 40», «Good Luck Charlie» ja «Fresh Off The Boat». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I got it from my mama (Like I literally got this shirt from my mom’s closet ?)

A post shared by Ava Sambora (@avasambora) on

«Sain selle oma emalt. (Sõna otses mõttes sain selle särgi oma ema kapist),» kirjutas 22-aastane Ava pildiallkirjaks. Kõnealune pilt on praeguseks Instagramis kogunud ligi 15 000 meeldimist.

Ava emal, «Melrose Place» sarjast tuntud Heather Locklearil on viimastel aastatel väga raske olnud. Möödunud suvel mõisteti ta süüdi mitmetes õiguserikkumises. 

Locklear arreteeriti 2018. aastal kahel korral vägivaldsete rünnakute pärast. Mõlemal korral oli näitleja purjus ning ründas hädaabikõne peale saabunud ametivõime või kiirabiarste.

Samuti on Lockleat aastaid võidelnud mõnuainete kuritarvitamisega, ka on tema perekond tunnistanud, et näitlejannal on juba mõnda aega ka vaimse tervise probleeme.

2018. aastal võeti näitlejanna vahi alla, sest kohapeal oli piisavalt asitõendeid, mis viitaks sellele, et Locklear oli oma poiss-sõpra peksnud ja seeläbi talle reaalseid vigastusi tekitanud.

Veidi hiljem, samuti 2018. aasta suvel, viidi Locklear ootamatult haiglasse, kuna väidetavalt oli ta suitsidaalne ja ähvardas end maha lasta. Augustis saadeti endine telestaar psühhiaatriakliinikusse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles