Seksuaalfantaasia jaoks palgatud matšeetedega mehed sattusid valesse majja

Inna-Katrin Hein
Copy
Matšeete. Pilt on illustreeriv
Matšeete. Pilt on illustreeriv Foto: shutterstock.com

Austraalias Uus-Lõuna-Walesis sisenesid kaks seksuaalfantaasia elluviimiseks palgatud matšeetedega meest kogemata valesse majja ja ehmatasid seal olnu poolsurnuks.

Austraalia meedia teatel on üks neist meestest Terrence Leroy 2019. aasta juulis aset leidnud juhtumis nüüd süüdistusest vabastatud.

Klient palkas kaks meest, kellelt ta ootas, et nad võtaksid ta aluspükste väele ja peksaksid teda luuaga. Kliendil oli luud olemas, palgatud pidid teda matšeetedega hirmutama.

Luud. Pilt on illustreeriv
Luud. Pilt on illustreeriv Foto: shutterstock.com

Kuna tellitud kaks meest sattusid valesse kohta, tegi ehmatanud inimene nende kohta politseisse avalduse ja asi jõudis kohtusse.

Uurimisel ilmnes, et rollimängu korraldas Facebooki vahendusel Uus-Lõuna-Walesis Griffithi lähedal elav mees, kes andis palgatud meestele kliendi aadressi.

Ilmnes, et klient oli nõus maksma 5000 Austraalia dollarit (3000 eurot), kui palgatud heaks osutuvad.

Klient aga kolis vahepeal uuele aadressile, mis asus ta endisest elukohast 50 kilomeetri kaugusel, ta teatas sellest rollimängu korraldajale, kuid kahele palgatule ei teatatud.

Kaks matšeetedega meest läksid vastavalt kokkulepitule neile antud addressile.

Maja uus elanik nägi, et kell 6.15 oli keegi köögis tule põlema pannud ja ta arvas, et sõber tuli hommikukohvile, nagu ta igal argipäevahommikul tuli.

Kui kaks meest hüüdsid oma kliendi nime, pani maja uus elanik oma magamistoas tule põlema ja nägi kahte matšeetedega meest voodi juures. Voodis olnu ehmus ja ta ei osanud midagi öelda. 

Kaks meest said kiiresti aru, et on vales kohas ja üks nendest ütles:«Vanadust, semu», surus mehe kätt ja nad lahkusid.

Mehed said nende tööotsa korraldajalt õige aadressei ja suundusid sinna, kuid klient oli juba hommikusööki tegemas ja ta ei soovinud enam nende teeneid.

Ta kutsus politsei ja korrakaitsjad võtsid seksuaalfantaasia jaoks palgatud mehed kinni.

Paar anti kohtu alla eravaldusse tungimise ja relvade kandmise eest.

Kohus lagetas otsuse, et neil olid matšeeted kui butafooria ja nad ei seadnud nendega kedagi ohtu. Valesse kohta sattumine tekkis infosulu tõttu. 

Ühe kohtu alla antud mehe Terrence Leroy advokaat selgitas: «Nende tööülesanne nägi ette poolalasti mehe peksmist luuaga. Nad lihtsalt sattusid valesse kohta».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles