EDEVUS MAKSIS KÄTTE ⟩ Internetis luksusliku elustiiliga uhkeldanud meest pussitati tema oma kodus

Elu24
Copy
Kuvatõmmis videostt: Kieren Hamilton
Kuvatõmmis videostt: Kieren Hamilton Foto: Youtube.com/ Kez The Guru

Ilmselt on see vana tõde, et inimestele meeldib sotsiaalmeedias oma elu ja saavutustega uhkustada. Suurbritanniast pärit Kieren Hamilton on aga hea näide, miks ei tasu sellega liiale minna.

Kieren Hamilton sai rikkaks tänu krüptorahaga kauplemisele, nüüdseks on noormees ka keskkooli pooleli jätnud ning teeb ilma hoopis sotsiaalmeedias. Hamiltonil on Instagramis ligi 200 000 jälgijat.

Mõne aasta eest hakkas noormehe rikkus muudkui kasvama - vahel teenis ta kuus lausa 50 000 naela ehk ligi 55 723 eurot. Ta usub ise, et kui inimesed nägid pilte tema uuest majast, sportautodest, puhkusereisidest ja luksuskaupadest, arvasid nad ekslikult, et noormees on narkodiiler, kelle kodus vedeleb lademetes sularaha.

Kieren usub ise, et kõik need «vandenõuteooriad» viisid lõpuks selleni, et 2018. aasta jaanuarisv murdsid kaks meest tema koju sisse. «Mind pussitati mu Instagrami pärast,» avaldas ta intervjuus Vice'ile.

«Kui nad lahkusid, nägi see välja, nagu oleks veresaun toimunud.»

Kieren ütles meestele, et tal pole seda, mida nad tahavad ja pakkus neile isegi 300 naelast šampanjat, kuid see variant meestele ei sobinud. 

Üks sissetungijatest, kes tänaseks on vangis, pussitas teda ning lõi seejärel teda korduvalt näkku. «Ma komistasin ja kukkusin põrandale. Seejärel pussitas ta mind veel mitu korda. Ma suutsin hoopidest päris hästi kõrvale põigelda, aga ta sai mulle ikkagi pihta.» 

Vahetult pärast vahejuhtumit avaldas mehe ema Nikki Campbell väljaandele Manchester Evening News, et tol saatuslikul õhtul oli Kiereniga ka ta tütar. «Ta ei muretsenud enda pärast. Ta oli mures on väikese tüdruku pärast,» sõnas naine toona.

«Nad ütlesid Kierenile, et ta annaks neile seda ja teist, aga ta ei andnud neile midagi.»

«Ta kaotas väga palju verd. Kõikjal majas oli verd, seal oleks nagu veresaun toimunud. Ta üritas tütreni jõuda, kuid tundis end väga nõrgalt.»

Vargad võtsid endaga kaasa ta sülearvuti, telefoni ja isegi ta koera - lemmiklooma on Kieren õnneks tagasi saanud, sest ta oli kiibistatud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles