Hollywoodi meeste lemmik: Austraalia teletähte on seostatud nii Tom Cruise'i kui ka Brad Pittiga!

Elu24
Copy
Foto: Xavier Collin/Image Press Agency/Scanpix

Austraalia teletähe Renee Bargh'i ümber tiirlevad aina kummalisemad kõlakad. Algselt seostati teda Tom Cruise'iga, nüüd aga hoopis Brad Pittiga.

Reneest on ootamatult saanud Hollywoodi üks ihaldatumaid naisi. Tööstuses, kus meestaarid käivad pea alati kohtamas oma ekraanipartnerite või supermodellidega, on saatejuhi kohta liikunud mitmeid põnevaid kõlakaid.

Aastal 2018 läksid teda ja Tom Cruise'i puudutavad sahinad liikvele üle kogu linna ning Bragh pidi lõpuks isiklikult kõike eitama. Nüüd räägitakse aga, et naine on suhtes Brad Pittiga. Ta intervjueeris filmi «Once Upon A Time In Hollywood» tähte jaanuaris toimunud SAG Awards galal ja kuulduste kohaselt tegi Pitt talle silma ning täheldas, et nende vahel on uskumatu keemia.

«Ta on vägagi Bradi tüpaaž. Ta saab aru, et tal on olemas see, millega vallutada nii Hollywood kui ka ülejäänud maailm,» rääkis väljaande Pink Villa allikas. Näitleja olevat korralikult vihjeid loopinud ja tahab Reneed peagi kohtingule viia. Bradil on plaan see ära teha kohe, kui Bragh on jälle Los Angeleses.

Daily Mail kirjutab, et teletähe sõnul kaotas ta pärast Brad Pitti flirti enda üle kogu kontrolli. Pitt avab end punasel vaibal üliharva, kuid ta oli Reneega vesteldes vägagi jutukas. Pärast intervjuud kohtusid staarid tänu ühistele sõpradele veel mõned korrad.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

That ? though @extratv

A post shared by Renée- Claire Bargh (@reneebargh) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Renée- Claire Bargh (@reneebargh) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles