Mängusõltuvuses Norra jalgpallikoondislane ajas võistkonna ühiskassale küüned taha

Elu24
Copy
24. märtsil 2016. aastal Tallinnas peetud Eesti - Norra sõpruskohtumises oli Forren (nr 21 - valges) platsil üks ohtlikumaid norralasi. Mäng lõppes toona 0:0.
24. märtsil 2016. aastal Tallinnas peetud Eesti - Norra sõpruskohtumises oli Forren (nr 21 - valges) platsil üks ohtlikumaid norralasi. Mäng lõppes toona 0:0. Foto: Tairo Lutter

Norra sporti on haaranud skandaal, kus riigi jalgpalli rahvuskoondisesse kuulunud Vegard Forreni saatus vutimehena on pandud kaalukausile.

Norra kõrgema liiga meeskonnas Molde leiba teeniv 32-aastane Forren on kasutanud võistkonna trahvikassat isiklike mänguvõlgade tasumiseks. 

Neljakordne Norra meister tunnistas mängusõltuvust TV2-antud pikas intervjuus, vahendas Iltasanomat. 

«Mul on olnud mängusõltuvusega probleeme sellest ajast alates, kui hakkasin ise raha teenima. See on haigus, mida on endale raske tunnistada," rääkis Forren. Haiguse varjamine on võtnud mehelt tohutus koguses energiat.

Norra väljaandele Romsdal Budstikkele avaldas Forren, et kasutas isegi tiimi trahvikassat isiklikuks otstarbeks. «Kahe viimase aasta jooksul olen pidevalt meeskonna trahvikassast raha võtnud. Tavaliselt kasutatakse seda heategevuseks või meeskonna ühisteks reisideks, kuid mina laenasin sealt, et kustutada mänguvõlgu. Olen ka tagasi maksnud, kuid siis jälle uuesti laenanud. Mängurlus on raske haigus, pole kunagi tahtnud varastada,» selgitas Forren.

Norra rahvuskoondislasel kehtib Moldega leping 2021. aasta lõpuni, kuid klubi arutab lähipäevil jalgpalluriga lepingu ülesütlemist. Norra jalgpallimeeskonnas 33 kohtumist pidanud Forren on mänginud ka Inglismaal Southamptonis ja Brightonis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles