Endine Michael Schumacheri tiimikaaslane: tean, milline on tema seisund, kuid ma pean sellest vaikima

Elu24
Copy
Juuli 2006, Hockenheimi ringrada, Ferrari piloodid Felipe Massa (vasakul) ja Michael Schumaher jõudsid mõlemad poodiumile.
Juuli 2006, Hockenheimi ringrada, Ferrari piloodid Felipe Massa (vasakul) ja Michael Schumaher jõudsid mõlemad poodiumile. Foto: Photo4/Photo4/Scanpix

Vormelilegendi Michael Schumacheri tervislik seisukord on avalikkuse jaoks suur müsteerium. Seitsmekordse maailmameistri endine meeskonnakaaslane Felipe Massa ütles, et on teadlik, millises olukorras Schumacher on.

Massa rääkis saates Expediente Futebol, et on Schumacherit külastanud isegi Šveitsis.

«Tean, kuidas tal läheb. Jah, mul on infot. Mul on Schumacheriga olnud alati lähedased suhted,» ütles brasiillane. 

Detailidesse laskumise asemel eelistas Massa siiski vaikida: «Minu arust on on kõige tähtsam, et me kõik teaksime, et tema situatsioon ei ole lihtne. See on ikka keeruline, kuid me peame austame tema pere soovi - nii nagu minagi austan - informatsiooni mitte avalikustada. Seega pole mul õigust infot jagada,» vahendas Iltalehti Massa sõnu. 

Schumacheri abikaasa Corinnaga endine Brasiilia F1-piloot enam nii lähedane pole. Massa sõnul on nad endiselt sõbrad, kuid ei räägi omavahel enam sama tihti, kui varem.

Massa loodab, et Schumacheri seisund paraneks nii palju, et tal oleks võimalus kaasa elada oma poja Micki karjäärile. «Palvetan, et ühel päeval ni läheks,» ütles Schumacheri Ferrari-tiimikaaslane.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles