Viiekordne Grammy-võitja oli väiksena vaimustuses Kerli Kõivu hittloost ja välimusest (2)

Elu24
Copy
Eesti laulja Kerli Kõiv ja USA popartist Billie Eilish (ringis).
Eesti laulja Kerli Kõiv ja USA popartist Billie Eilish (ringis). Foto: Toni Läänsalu / AP / Scanpix / Elu24 kollaaž

Populaarne USA lauljatar Billie Eilish (18) avaldas hiljuti oma isiklikus taskuhäälingus, et oli väiksena vaimustuses Eesti artistist ja tema singlist. Nimelt armastab viiekordne Grammy-võitja siiani Kerli hittlugu «Walking on air».

USA laulja ja viiekordne Grammy-võitja Billie Eilish alustas hiljuti oma isaga podcasti «Me and dad radio». Taskuhäälingu teises osas rääkis Billie koos oma isaga Eesti artistist Kerlist ning tema 2008. aasta hittloost «Walking on air». 

«Mul pole aimugi, kuidas ma selle loo avastasin,» rääkis Billie, kes hakkas seda kuulama ja mängis seda ka oma isale, kui ta väike oli. Lauljatar kirjeldas, et nii talle kui ka isale meeldis lugu väga.

Billie Eilish 2020. aasta jaanuaris pärast viie Grammy võitmist. Eilish on noorim ja ühtlasi alles teine artist, kes on võitnud Grammy korraga neljas põhikategoorias.
Billie Eilish 2020. aasta jaanuaris pärast viie Grammy võitmist. Eilish on noorim ja ühtlasi alles teine artist, kes on võitnud Grammy korraga neljas põhikategoorias. Foto: Chris Pizzello/AP/Scanpix

«Laulusõnad on nii veidrad, [...] värss ja algus on nii veidrad, ning ma avastasin selle loo elu perioodil, kui ma armastasin väga veidraid asju.» Billie kiitis ka albumi kaanekujundust.

«Ma armastan seda laulu, see meenutab mulle (filme - toim) «Coraline'i ja salajast ust» ja «Jõulueelset õuduslugu», «Laibast pruuti», [...] Tim Burtoni asju,» võrdles Billie Kerli muusikavideo ja eestlanna stiili.

«Ta on nii huvitava välimusega,» lisas Billie lõpetuseks ja kiitis veelkord Kerli «Walking on air» loo laulusõnu: «nii head».

Eesti laulja Kerli Kõiv, kelle loost Billie on vaimustuses, kolis teismelisena USAsse ja alustas rahvusvahelist lauljakarjääri 2008. aastal. Singel, millest Grammy-võitja oma podcastis rääkis, kuulus Kerli debüütalbumile «Love is Dead». Viimane maandus ka uhkelt Billboard 200 edetabelis.

Kerli tuli 2017. aastal tagasi kodumaale ja tunnistas toona, et niipea ta USAsse tagasi ei kipu.

Billie Eilish on tuntud USA artist, kes võitis tänavu viis Grammy auhinda, millest neli põhikategooriates. Tema esitluses võib kuulda ka kõige uuema, veel esilinastumata, James Bondi filmi tunnusmuusikat. 

Täismahus ingliskeelset klippi, kus Billie «Walking on air» loost räägib, saad kuulata SIIN:

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles