Koroona lõi Lenna juubeliaasta pidustuste plaanid segi: ammu oleks pidanud alustama

Elu24
Copy
Lenna tähistab 2020. aastal oma soolokarjääri 10. juubelit.
Lenna tähistab 2020. aastal oma soolokarjääri 10. juubelit. Foto: Kuvatõmmis «Õhtu!» saatest

Lenna jaoks on 2020. aasta väga eriline – nimelt tähistab lauljatar tänavu oma soolokarjääri 10. juubeliaastat. Mis saab aga tähistamisest nüüd, kus koroonakriis on esinemisplaanid segi ajanud?

Endise tüdrukutebändi Vanilla Ninja liige Lenna Kuurmaa alustas kümme aastat tagasi oma soolokarjääri. Sellest, mis oli algselt plaanis, ning mis on tähistamisest saanud, rääkis Lenna lähemalt Kanal2 «Õhtu!» saates. 

Selgus, et kui koroonaviirust ei oleks, annaks Lenna juba juubelikontserte. 

«Ammu juba oleks pidanud alustama nende pidustustega,» avaldas Lenna ja lisas, et esialgne plaan oli teha juubeliaasta tähistamiseks kümme kontserti üle Eesti. 

«Plaanid on ikka teha neid kontserte, aga nüüd ei tea enam, kas päris kümmet mahutame selle aasta sisse,» tõdes lauljatar. Lenna rääkis, et jälgivad jooksvalt, kuidas läheb, kuna hetkel saavad nad alles juulis alustada.

«Vaatame jällegi, kuidas läheb, ega me keegi homset päeva ette ei tea, ning võtame nii öelda samm-sammult.»

Küll on aga Lennal üks «teistmoodi meeldejääv kontsert» plaanis, sest juba täna, 23. mail, avab Lenna Eesti võimsaima drive-in kontsertklubi Saku suurhallis.

Enne, kui Lenna hakkas «Õhtu!» saatejuhtidega mälumängu mängima, tunnistas lauljatar, et vaatab tihti viimasele kümnele aastale tagasi.

«Ma võiks öelda, et iga uue albumiga, sa hakkad vaatama, mis seal enne tehti ja kellega, mis lood ja mis moodi. Ma ütleks, et mulle meeldib aeg-ajalt seda tagasivaadet teha,» rääkis Lenna, kuid täpsustas hiljem: «kui keegi minult Vanilla Ninja aegseid kogemusi küsib, siis hakkab ähmasemaks minema.»

Intervjuu lõpus mängis Lenna koos saatejuhtidega mälumängu, kus pidi täitma lünki tema kohta kirjutatud artiklite pealkirjades. Mäng algab video kolmandal minutil.

LENNA AUTOKONTSERT

Saku suurhall avab täna, 23. mail Eesti võimsaima drive-in kontsertklubi ning lavale astub armastatud kodumaine artist Lenna!

Selleks on suurhalli taha ehitatud suurkontserditele omane lava koos LED-ekraanide ja tipptasemel valgustusega. Vaata galeriist pilte, kuidas lava päev varem kerkis!

Piletid on müügil 311.ee lehe ning kohapeal piletimüüki ei toimu. Üksikpilet maksab 19,90 eurot (autos 1 inimene), perepilet (autos kuni 5 ühe leibkonna liiget) 39,00 eurot. 

Kui sul pole võimalik ise kohale minna, ole laupäeval Elu24 lainel, sest Heelia Sillamaa ja Britten Torstenberg teevad autokontserdist ka otseülekande. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles