Blac Chyna trikoo ajas fännid segadusse: minu bikiinipiirkond neelaks selle nöörijupikese alla

Elu24
Copy
Modell Blac Chyna 2018. aastal.
Modell Blac Chyna 2018. aastal. Foto: Jamie McCarthy/AFP/Scanpix

Modell Blac Chyna, kes kuulus mõnda aega Kardashianite klanni, postitas hiljuti oma Instagrami eriti riskantseid bikiinipilte. Osad fännid kiitsid naist takka, kuid nii mõnegi jaoks tekitas Chyna trikoo segadust.

Modell Blac Chyna, kodanikunimega Angela, on sotsiaalmeedias kogunud üle 16 miljoni fänni. Hiljuti postitas modell oma Instagrami kontole aga mitu omapärast pilti, kus naise särav hall trikoo vaevalt tema naiselikku ilu katab.

Kuigi oli neid, kes leidsid, et tegu on ülimalt seksikatega piltidega, oli ohtralt selliseid kommenteerijaid, keda pisike trikoo ajas kas marru või tekitas lihtsalt segadust.

«Pane püksid jalga!» kirjutas üks fänn pahaselt, samal ajal kui teine lisas, et Chyna ei näe hea välja. «Tüdruk, tõsiselt,» kirjutas keegi teise postituse alla.

Eriti segadusse ajas fänne trikoo alumine osa. «Minu bikiinipiirkond neelaks selle nöörijupikese alla,» kostis üks naisterahvas pool naljaga. Teine lisas: «Minu bikiinipiirkond on selle jaoks liiga paks.» Selle peale kirjutas üks naine naljatades, et tema sooviks ka oma bikiinipiirkonnast niiviisi kaalu kaotada. 

Chyna bikiinipiirkond pakkus mõnele nii suurt huvi, et nad zoomisid just seda kohta, et asjas paremini selgust saada.

Päris mitu pakkusid, et tegu on fototöötlusega, kuna ükski bikiinipiirkond ei saaks selline välja näha. Mõne jaoks oli tegu lihtsalt väga valuliku trikooga.

Vaata pilte ja otsusta ise, mis Chyna bikiinipiltidega toimub:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blac Chyna (@blacchyna) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blac Chyna (@blacchyna) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blac Chyna (@blacchyna) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blac Chyna (@blacchyna) on

Chyna on USA ärinaine ja modell. Tal on laps Kardashianide poolvenna Robiga. Paari suhe oli tõeline sõit ameerika mägedel. Lõplikult läksid nad lahku 2017. aastal.

Tagatipuks lekitas Rob ka Angela intiimsed pildid avalikkuse ette. Varem oli naisel suhe ka räppar Tygaga, kes pärast Angelat läks kokku Kendall Jenneriga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles