KUULA ⟩ Peres palju talente! Juss Haasma väikevend on samuti andekas muusik

Elu24
Copy
Uku Haasma (paremal)
Uku Haasma (paremal) Foto: Kuvatõmmis

Nii Juss Haasmat kui ka tema isa Arne Haasmat teame me kõik andekate muusikutena, kuid tuleb välja, et muusikageeni on jätkunud ka teistele pereliikmetele. Jussi väikevend Uku avaldas täna oma debüütsingli «Oledki See»!

Juba 14 aastaselt bändi tegemistega alustanud Uku otsustas sel aastal keskenduda omaloomingule ja seda inimestega enda nime alt jagama hakata. «Omaloomingu esitlemisel on mitmeid eelised ning senise tagasiside põhjal võin väita, et sellisest žanrist ja heliatmosfäärist on eesti inimestel meie muusikamaailmas praegu vajaka,» selgitas Haasma.

Ta nentis, et laulu salvestades sai ta justkui kõrgemalt poolt jõudu ja informatsiooni, mida ei oleks ta ka uneski näinud. «Mõtlesin, et oleks kihvt imiteerida liblika lendamist oma häälega, panin tiivad külge ja lisasin värve. Kuulake ja mõelge, usun, et teatud kreatiivsus on kindlasti esindatud,» naljatles Haasma.

Loomingupartneriks ja salvestajaks on Ukul Rudolf Toltsberg, kes on ühtlasi kunstnik Ave Nahkuri poeg. Kusjuures, kutid elavadki Viljandis Ave juuress: «Ave avas siin just kohviku ja me ehitasime siin ka lava püsti, tulge külla!» rääkis Uku.

Järgmise singli loodavad kutid välja saada juuni keskpaigaks. «Oodata on väga gruuvikat ja suvist lugu,» lisas Uku, kes õpib Viljandi kultuuriakadeemias rütmimuusikat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles