ENNE JA NÜÜD Millised «Kõmutüdruku» staarid on Hollywoodis jätkuvalt kuumad nimed ja kelle täht kustus?

Foto: Reuters/ScanPix
Elu24
Copy

Noortele suunatud draamasari «Kõmutüdruk» («Gossip Girl») pole oma populaarsust senini kaotanud. Kaheks aastat tagasi lõpusirgele jõudnud seriaali vaadatakse tänase päevani Netflixi vahendusel ja peagi on valmimas ka selle uusversioon.

Aastatel 2007-2012 noori hullutanud «Kõmutüdruk» oli Cecily von Ziegesari raamatusarjal põhinenud draamaseriaal. Kui Kanal 2 eetris kandis see just «Kõmutüdruku» nime, siis raamatud ilmusid omal ajal hoopis «Klatšimooride» nime all. Teleseriaali loojateks olid Josh Schwartz ja Stephanie Savage, kes tõid kuuel hooajal vaatajateni Manhattanis Upper East Side'is elavate kõrgklassi noorukite pöörase elu. Sari oli omal ajal tõeline fenomen ja see nomineeriti mitmetele auhindadele. Ainuüksi Teen Choice Awardsil pälvis see 18 auhinda.



Vaata, mis on saanud seriaali tähtedest nüüd!

Blake Lively – Serena van der Woodsen

Blake Lively kehastas seriaalis populaarset tüdrukut, kes pärast aastast internaatkoolis viibimist tuleb tagasi koju ning avastab, et kõik pole enam nii nagu varem. Pärast «Kõmutüdrukut» tõusis Lively kiirelt Hollywoodi staaride A-kategooriasse ja teda ootasid rollid mitmetes kassahittides. Filmi «Green Lantern» võtetel tutvus ta Ryan Reynoldsiga, kellest sai tema abikaasa. Paaril on kolm tütar.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hello Upper East Siders? (@_gossipgirl_xo.xo_) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on

Leighton Meester – Blair Waldorf

Serena parimat sõbrnnat ja ühtlasi ka suurimat vaenlast kehastas Leighton Meester. 00ndate alguses näitlemisega alustanud naine lõi enne «Kõmutüdrukut» kaasa mitmetes seriaalides. Pärast Blair Waldorfi mängimist on teda saatnud aga edu nii muusikas kui ka telemaastikul. Hetkel lööb ta kaasa komöödiasarjas «Single Parents».
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by gossipgirl (@gossipigirl_lover) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leighton Meester (@itsmeleighton) on

Penn Badgley – Dan Humphrey

90ndate lõpus oma karjääri alustanud mees on aastate jooksil kõvasti küpsenud. Dan Humphreyst on tänaseks päevaks saanud JoeGoldber – nimelt napsas Penn endale peaosa Netflixi verdtarretavas seriaalis «You». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ? (@letsgetlosttonight.xx) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Penn Badgley (@pennbadgley) on


Chace Crawford – Nate Archibald

Chace Crawford oli seriaalis see nägu noormees, keda kõik tüdrukud taga ajasid. Pärast Nate Archibaldi kehastamist on ta üles astunud mitmetes sarjadest ja filmides, muu hulgas näitles ta Jennifer Lopezi kõrval kassahitis «What to Expect When You're Expecting».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gossip Girl (@gossipgirll) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chace Crawford (@chacecrawford) on

Ed Westwick – Chuck Bass

Chuck Bass oli Upper East Side'i pahapoiss, keda kehastas briti näitleja Ed Westwick. Kuigi mees sattus pärast seriaali inetusse ahistamisskandaali, on tal siiski Hollywoodis käed-jalad tööd täis. Näiteks lõi ta koos Leonardo Di Caprioga kaasa filmis «J. Edgar».
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ED WESTWICK *Chuck Bass* (@edwestwickfangirl) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ed Westwick (@edwestwick) on


 

Taylor Momsen – Jenny Humphrey

Enne «Kõmutüdrukus» Dan Humphrey noorema õe Jenny kehastamist oli tema tuntuimaks rolliks Cindy Lou Who filmis «How the Grinch Stole Christmas». Momsen lahkus Jenny Humphrey kingadest, sest soovis keskenduda hoopis karjäärile muusikas. Ta on nüüdseks üle kümne aasta olnud ansambli The Pretty Reckless solist.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by sawa climbing (@rufus_020404) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Momsen (@taylormomsen) on

Kelly Rutherford – Lily van der Woodsen

Serena ema Lilyt kehastas Kelly Rutherford, keda paljud teavad ehk 90ndate hittseriaalist «Melrose Place». Hiljuti lõi ta kaasa menuka draamasarja «Dünastia» uusversioonis.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by kelly rutherford (@kelly.rut.h.er.ford) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kelly Rutherford (@kellyrutherford) on

Connor Paolo – Eric van der Woodsen

Eric van der Woodsen oli seriaalis Lily poeg ja Serena noorem vend. Pärast «Kõmutüdrukut» on Connor näidelnud peamiselt filmides –  näiteks «Outlaw» ja «Friend Request».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Connor Paolo (@connorpaolo) on


Jessica Szohr – Vanessa Abrams

Dan Humphrey lapsepõlvesõpra kehastanud näitlejatar pole hilisemalt suurte rollidega silma paistnud. Hetkel näitleb Szor ulmeseriaalis «The Orville».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gossip Girl Fanpage (@edwestwick.biglove) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Szohr (@jessicaszohr) on


«Kõmutüdruku» uus tulemine

Seriaali uusversiooni loojateks on samad inimesed, kes tegid ka originaali: Josh SchwartzStephanie Savage ja Joshua Safran

Selle sündmused leiavad aset kaheksa aastat hiljem ja keskmeks on uus seltskond noori, kelle tegemistel skandaalne blogija nimega «Kõmutüdruk» pingsalt silma peal hoiab. Erinevalt originaalist, jõuab uus seriaal eetrisse hoopis HBO Maxi vahendusel ja tegijad on lubanud toota täiskasvanulikumat sisu. Kui eelmises seriaalis väga sügavale LGBT teemadesse ei laskutud, siis nüüd tahetakse see viga korvata.

Hetkel on teada, et seriaali tuumiku moodustavad Emily Alyn Lind, Whitney Peak, Eli Brown, Jonathan Fernandez, Jason Gotey, Tavi Gevinson, Thomas Doherty, Adam Chanler-Berat ja Zion Moreno. Sarja jutustaja rolli naaseb Kristen Bell.

Uus «Kõmutüdruk» peaks eetrisse jõudma millalgi sel aastal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles