VINGE VÄRK! ⟩ Shanon annab sel reedel Tallinna Lauluväljakul kontserdi

Elu24
Copy
Shanon
Shanon Foto: Shanon

Reedel, 22. mail kell 19.30 astub Tallinna Lauluväljakul Apollo Autokino laval üles ansambel Shanon. Tegu on juba kolmanda kontserdiga, mis on 15. mail avatud Apollo Autokinos aset leidmas.

«Avakontsert Smilersiga müüdi välja nelja tunniga, mistõttu näeme, et Eesti publik hindab lisaks kinoseanssidele ka muusikalist meelelahustust,» kommenteerib Apollo Kino Baltikumi tegevjuht Kadri Ärm, kelle sõnul on edaspidi plaanis korraldada Apollo Autokino laval kontserte võimalusel lausa iganädalaselt.

Muusikaline programm sünnib tihedas koostöös Tallinna Lauluväljakuga, kellel on pikaajaline kogemus kontsertide võõrustamisel ning arvesse võetakse nii autokino publiku keskmist profiili kui kutsutavate artistide sobivust drive-in kontserdi kontseptsiooniga. «Meil on hea meel, et Shanon oli meie ettepanekuga koheselt nõus, sest tegu on armastatud Eesti ansambliga, kellel on fänne igas vanuses,» kirjeldab Ärm. 

Esimene nädal Apollo Autokinos on möödunud turvaliselt ja plaanipäraselt. «Rõõm on nentida, et Apollo Autokino kliendid peavad lugu enda ja teiste turvalisusest, järgides Tallinna Lauluväljakul kehtivaid sisekorra eeskirju,» tõdeb Ärm. «Küsimuste või murede korral aitab külastajaid meie meeskond läbi Facebook Messengeri või telefoni. Lisaks on kohapeal turvameeskond, kes läheneb vajadusel abi vajavale autole,» täiendab Ärm. 

Tallinna Lauluväljakule sisenedes valideeritakse pileteid kontaktivabalt viipega läbi autoakna, mille järel suunatakse auto ettenähtud parkimiskohale. Apollo Autokino turvalisust aitab tagada Meeskond Security OÜ, kelle liiklust reguleerivaid märguandeid tuleb klientidel järgida.

Apollo Autokino kontserdilt ei puudu ka klassikaline popkorn. Koostöös Bolt Foodiga pakume muusika- ja filmisõpradele innovaatilist kontaktivaba tootemüüki. Külastajal tuleb valida Bolt Foodi rakendusest meelepärane Apollo Autokino snäkk ning tasuda läbi rakenduse, mille järel tuuakse tellitud tooted otse autoni. Tootevalik on mitmekesine, alustades popkornist ja lõpetades magusate suupistete ning kohviga. Autost väljumine on kontserdi vältel keelatud v.a terviseprobleemide või WC külastamise korral.

Unikaalne ja turvaline autokontsert ansambliga Shanon leiab Tallinna Lauluväljakul aset juba sel reedel, 22. mail kell 19.30. Kontserdi sissepääs toimub Tallinna Lauluväljaku Tiigi väravast, mis avatakse kell 18.30. Piletid ja lisainfo leiab SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles