Hämmastav sarnasus: Singer Vinger leidis Mihkel Rauale üllatava asendaja

Elu24
Copy
Mihkel Raud on Singer Vingeri kitarrist.
Mihkel Raud on Singer Vingeri kitarrist. Foto: Peeter Langovits/Postimees

Legendaarne rokkbänd Singer Vinger annab sel reedel Kurtnas autokontserdi, ent kuna kitarrist Mihkel Raud on naise ja lastega Ameerikas, tuleb lavale eriline asendusliige.

Nimelt asendab USAs resideeruvat Mihkel Rauda tema poeg Kaarel Eno. 1997. aastal sündinud Raud teeb isale keha ja kogu kollektiiv on laulja Hardi Volmeri sõnul «ülierutusseisundis».

Mihkel Rauda asendab kontserdil poeg Kaarel Eno.
Mihkel Rauda asendab kontserdil poeg Kaarel Eno. Foto: Markus Muide/Instagram

Volmeri sõnul on siiani kõige ekstreemsem esinemine olnud 1990. aastatel Raekoja platsis, kus esines esimest ja viimast korda fono järgi – seda muidugi olukorra sunnil. «See oli volbriöö, kuskil 0 kraadi ja just oli olnud muusikalavastus rahvusraamatukogu fassaadil. Mul oli hääl läinud ja pandi CD-plaat kontserdiks mängima. Rahvas hüppas, poodiumid hüppasid ja CD-mängija hüppas. Muusika oli hakitud, kuid kedagi ei kottinud,» meenutas Volmer.

23-aastane Mihkel Raud. Aasta oli siis 1992.
23-aastane Mihkel Raud. Aasta oli siis 1992. Foto: Peeter Langovits/Postimees

Nüüd on Singer Vingeril uus väljakutse: esineda drive-in kontserdiga, kus publikuks on autod.

Kontsert toimub Kurtnas Vembu-Tembumaa parklas, kuhu on planeeritud igale sõidukile oma kindel koht. Lisaks Singer Vingerile esineb reedel Vaiko Eplik & Eliit. Mõlemale kontserdile on müügil 101 autokohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles