INTERNETI PAHUPOOL ⟩ Instakaunitar avaldab, kui räigeid sõnumeid mehed talle internetis saadavad

Elu24
Copy
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paige Uncaged (@paigewoolen) on

USAst pärit instamodell Paige Woolen (28) avaldas hiljuti, milliseid inetusi inimesed talle kirjutavad, vahendab Daily Star.

Nimelt jagas Los Angelesest pärit modell hiljuti, kui labaseid ja ähvaradavaid sõnumeid talle Instagramis igapäevaselt saadetakse.

Sedapuhku lõi 28-aastane modell Instagramis konto, millel ta kõik sellised kasutajad paljastab. Samal kontol avaldas Paige ka, et teda on hiljuti ähvardatud ka vägistamisega. 

«Sain sellise sõnumi mõned nädalad tagasi keset ööd,» avaldas ta. «Alguses tundsin end lausa halvatuna ja üksikuna. Mu keha oli šokis, kui hakkasin uurima, missugune inimene selliseid asju mõtleb ja need siis kirja paneb.» 

Naise üllatuseks nägi talle vastikuid sõnumeid saatnud inimene välja nagu «täiesti tavaline mees». Ta kontol oli rohkelt pilte sellest, kuidas ta poseerib koos oma sõprade, pere ja lastega. «Mis veelgi hullem, tema kontol oli kirjas, et ta on seotud ettevõttega, mis loob naistemoodi,» lisas Paige.

«Ta ei ela minuga samas riigis, mis oli suur kergendus, kuid samas tundsin ma ka suurt muret naiste pärast, kellega ta koos töötab.» 

Kahjuks pole säärased kirjad instakaunitari jaoks kuigi ebatavalised. Teda on Instagramis ka korduvalt ähvardatud. Näiteks ähvardati modelli sellega, et tema Instagrami häkitakse sisse ning postitatakse sinna alastipilte.

Paige'i Instagrami konto, kus ta selliseid inimesi paljastab, kannab nime @dudesinthedm ja sellega loodab ta ka teistele naistele märku anda, et nad pole üksi.

«Ma tean, et selliste asjade jagamine on alguses ebamugav,» sõnas Paige ja lisas, et loodetavasti tõstab see inimeste teadlikkust sel teemal. Samuti loodab ta, et seeläbi tunneb keegi end paremini ja mitte nii üksikuna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles