PAROODIA ⟩ Netflixi Eurovisiooni-film kuulutati välja eriti jabura muusikavideoga

Elu24
Copy
Will Ferrell komöödias «Eurovision»
Will Ferrell komöödias «Eurovision» Foto: Kaader videost

Eurovisioon jäi küll üle 64 aasta esmakordselt ära, ent seevastu ilmub 26. juunil Netflixis lauluvõistlusest paroodiamaiguline mängufilm, mille peaosas Hollywoodi staarid. 

Veel eelmisel nädalal, kui Eurovisioon oleks pidanud Rotterdamis täies hoos olema, polnud filmi linastuskuupäeva kohta veel midagi teada, ent nüüd on Netflix viimaks andnud linaloole rohelise tule ning järgmise maini keegi seda muusikalist naerukõhutäit ootama ei pea.

Rõõmus uudis tehti avalikuks küll veel mitte ametliku treileri, vaid hoopis omamoodi nn tiiseriga: filmist avaldati selle peaosaliste duo Fire Saga võistlusloo video, mis on üle võlli «eurolik». Puudu ei ole ei maalilistest vaadetest, etno- ega elektrolikest elementidest, rääkimata tümpsuvast refräänist. Fotosid filmist saab eksklusiivselt vaadata USA Today lehel.

Filmi «Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga» näitlejaskond on vaat et «Mamma Mia!» vääriline: muusikali sugemetega filmis saab üles astumas näha nii Ferrelli ennast kui ka endist James Bondi Pierce Brosnanit, romantiliste komöödiate sagedast kangelannat Rachel McAdamsitDan Stevensit («Downton Abbey», «Kaunitar ja koletis») ning telenäitleja taustaga poptäht Demi Lovatot, kelle jaoks on tegu esimese suure filmirolliga. 

«Eurovisioni» keskmes on Islandi muusikud Lars Erickssong (Ferrell) ja Sigrit Ericksdottir (McAdams), kes saavad «haruldase võimaluse» esindada oma riiki Eurovisioni lauluvõistlusel. Brosnan kehastab Larsi uskumatult nägusa välimusega isa, Lovato inglihäälset Islandi lauljatari ning Stevens vene artist Alexander Lemtovi. Tänavamuusiku rollis astub filmis üles ka 2017. aastal Eurovisioni-võidu Portugali viinud Salvador Sobral.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles