KLÕPS ⟩ Koit Toome ehmatas fänne muutunud välimusega: pole päris Koit justkui!

Elu24
Copy
Koit Toome.
Koit Toome. Foto: Madis Sinivee/Postimees

Koit Toome pani Instagrami üles pildi, millelt vaatas vastu armastatud muusik sellisena, nagu me pole teda varem näinud. «Koit, mis te tegite oma soenguga???» ehmatasid fännid.

Koit pani pühapäeva hilisõhtul üles selvepildi, millel laialt naeratab. «Sai kõvasti sõbra Mikkoga maal sauna tehtud, et nüüd värskena ja puhtana karantiinist välja tulla,» kirjutas muusik pildi juurde.

Pilt pani fännid ahhetama: kas tõesti on paar kuud karantiini armastatud lauljat sedavõrd muutnud, et teda enam äragi ei tunne? Nimelt paistab pildilt, et Koit on kasvatanud juuksed tagant pikaks ehk vana hea mullet'i. Samuti näeb mees näost teistsugune välja.

«Mis asja? Kuidas sul seal taga juuksed nii pikad? Lumeinimene?» imestas üks. «Nii võõras kuidagi?» lisas teine. «Kas ainult mulle tuleb Kristjan Hirmo silme ette?» võrdles kolmas Koidu välimust tuntud diskoriga. Sarnaseid kommentaare oli veel terve hulk.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Koit Toome Official (@koittoomeofficial) on

Üks tabas aga ära: «See mingi faceapp, pole päris Koit justkui.»

Koit kinnitas ööl vastu esmaspäeva ka ise, et muutunud välimuse müsteerium peitub näo muutmise rakenduses. «See on vana hea FaceApp,» lisas ta kelmikalt.

FaceApp on telefonirakendus, millega saab usutavalt muuta välist sugu, vanust, näokuju jne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles