Kerli Kõiv fännab Margaretti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trummi ja bassi loole Margaret feat. Snowcats „Sundance“,  valmis video
Trummi ja bassi loole Margaret feat. Snowcats „Sundance“, valmis video Foto: cateymusic

LAs resideeriv lauljatar Kerli Kõiv fännab täiega Eesti DNB printsessi Margaretti.

Nimelt pani Kerli hiljuti oma ametlikule Facebooki lehele üles Margareti video, mis nüüd kulutulena ta fännide seas levib. Tunnustus missugune!

Trummi ja bassi loole Margaret feat. Snowcats «Sundance»,  valmis hiljuti ka video

«Sundance» video režisööriks on Ergo Kuld ning eriefektid tegid Lauri Laidna ja Rene Pais.

«Sundance» on trummi ja bassi stiilis lugu, mille algidee pärineb möödunud kevadest. Muusika autoriteks on Snowcats nimeline kollektiiv ehk djd Ninja ja S.I.N, sõnad pärinevad Margaretilt. 

«Sundance» on filmitud 2011. a suvel Tapal ja ülesse võetud ühe «shootina», ilma lõigeteta. Antud video sai teoks tänu Kirde Kaitseringkonna Tapa Õhutõrjepataljonile, nende tuletõrjeautost on pärit ka video lõpuosas sadav «vihm».
 

Margaret on  noor lauljatar, kellelt on eelnevalt ilmunud kolm singlit: «Summer Dream», «MSMS» (Music Saved My Soul) ja «Cruise».

Viimasest valmis ka video, mille režisööriks oli samuti Ergo Kuld. «MSMS» ja «Cruise» lood valiti  R2DNB 2009 ja 2010 hääletusel vastavalt teisele ja kuuendale kohale Eesti lugudest.


Margaret esitab ka Cat Eye aliase all Eesti Laulu poolfinaalis lugu «Ride».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles