VIDEO ⟩ Kõlab tuttavalt? Clicherik & Mäx näppasid uue loo jaoks inspiratsiooni kunagiselt Eesti kultusbändilt

Elu24
Copy
Foto: Mona Õispuu

Räpiduo Clicherik & Mäx avaldas täna uue singli, mille jaoks on ideid näpatud nii lastelauludest kui ka ansambli Genlialistid kultushitist «Täna ma ei skoori».

Hiljuti andsid noored räpparid Clicherik & Mäx välja debüütalbumi «Häng», jõudsid looga «Käed üles »Raadio 2 Aastahiti tabelis esikümnesse ning figureerisid ka kohalike digiedetabelite tipus. Viimane videosingel «Ära tuusa» anti välja koos reketiga. Täna ilmus duo uus palal «Ei skoori» koos koduse videoga.


«Tavaliselt on tüdrukud hästi kättesaamatud ja nendega jutule keeruline saada, mul oli aga teisiti – üldse ei viitsind temaga messida, koolis oli palju teha ja sõpru polnud kaua näind seega pidin seekord käega lööma. Sorri. Järgmine kord ehk paremini,» kirjeldab loo temaatikat Mäx.

Video sai filmitud eriolukorrale vastavalt erilahendustega – kodudes. Kuna Mäx elab Eestis, aga Clicherik Soomes, siis sai video ka vastavalt kerge rahvusvahelise mõõtme.

««Ei Skoori» video on ehtne peegeldus sellest, et ma eriti voodi juurest kaugemale ei jõuagi. Kuna Clicherik pagendati Soome ning üksteiseni me kahjuks ei jõua, siis mõtlesime, et teeks selle asja siis oma kodudes ära. Aitasin Erikul kaamera läbi videokõne paika panna, proovisime kõik erinevad magamistoad läbi ja lõpuks otsustasime, et Erik ärkab täna hommikul oma rõdul, sest seal oli parim valgus,» lisab ta video teemal.

Kui sel korral näppasid Clicherik & Mäx ilmselgelt inspiratsiooni kunagiselt Eesti kultusansabmlilt Genialistid, siis varasemalt on nende muusadeks olnud näiteks Ines, 42GO ja Martin Saar.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles