ESIMENE FOTO ⟩ Vaata, kui uhket maja ehitavad Floridasse Eesti spordikaunitar Grete Griffin ja ta profisportlasest abikaasa

Elu24
Copy
Grete Griffin ja tema Ameerika jalgpallurist abikaasa Robert Griffin III.
Grete Griffin ja tema Ameerika jalgpallurist abikaasa Robert Griffin III. Foto: Grete Griffin/Instagram

Eesti seitsmevõistleja Grete Griffin (26), kes juba ligi kaheksa aastat USAs on elanud, avaldas sotsiaalmeedias foto uuest majast, mida nad ehitavad.

Nimelt vastas spordikaunitar Instagramis oma jälgijate küsimustele ning kergitas muuhulgas saladuseloori uue maja kohta, mis veel ehitusjärgus on.

Grete elab koos perega praegu Texase osariigis Arlingtonis. Nendega elab veel ka Grete õde Jade Šadeiko, kes kolis kriisi alguses seitsmevõistlejast õe Gretega ühe katuse alla.

Grete avaldas Instagram Story vaheldusel ka, et Texases elavad nad seni, kuni nende maja Floridas valmis saab. 

Fotolt paistab, et tegemist võrdlemisi suure elamisega, ent pole ka imestada – Grete avaldas Instagram Story vahendusel ka, et soovib abikaasaga tulevikus perelisa.

Kuvatõmmis gretegiii Instagram Storyst: Grete Griffini pere uus maja Floridas.
Kuvatõmmis gretegiii Instagram Storyst: Grete Griffini pere uus maja Floridas. Foto: instagram.com

Grete abikaasa on Ameerika jalgpalli profiliiga (NFL) mängija Robert Griffin III. Veebileht www.coed.com kirjutab ka, et profiliigas mängiva Robert Griffin III vara väärtus oli 2019. aastal umbes 16 miljonit dollarit.

Grete ja Robert abiellusid 2018. aastal. Nende peres kasvab 2017. aastal sündinud Gloria ja 2019. aasta septembris sündinud Gameya.

Türilt pärit Grete on seitsmevõistleja, tema õde on Grit Šadeiko, kes on samuti Eesti seitsmevõistleja ja ka 2011. aasta Euroopa noorte meister seitsmevõistluses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles