23 aastat hiljem: kas poksilegendide supermatš tulekul?

Elu24
Copy
Kas endist raskekaalu poksi maailmameistrit: Mike Tyson (paremal) ja Evander Holyfield võivad veel vanuigi ringis kokku minna.
Kas endist raskekaalu poksi maailmameistrit: Mike Tyson (paremal) ja Evander Holyfield võivad veel vanuigi ringis kokku minna. Foto: Charlie Arbogast/AP/Scanpix

Endine poksi poolraske- ja raskekaalu maailmameister Evander Holyfield hoiatas teist poksilegendi Mike Tysonit, et ka tema on hirmuäratavalt heas vormis ning teatas, millistel tingimustel on ta nõus Tysoniga ajaloolisel matšil ringi minema.

57-aastane Holyfield kinnitas, et on päri 53-aastase Tysoniga ringis kohtuma ühel tingmusel – nokauteerivad löögid peaksid kohtumises olema keelatud. 

Selle nädala alguses avaldas endine poksitšempion Tyson sotisaalmeedikontol video, kus näitab oma vanuse kohta hämmastavalt head kiirust ja füüsilist vormi ning mille ta pealkirjastas sõnadega: «Ma olen tagasi!»  

Holyfield ja Tyson on varem ringis kohtunud kaks korda. Viimases, mälestusväärses matšis 1997. aastal Raudne Mike diskvalifitseeriti, sest hammustas Holyfieldi kõrvast. 

Mike Tyson (paremal) vs Evander Holyfield 1997. aastal. 
Mike Tyson (paremal) vs Evander Holyfield 1997. aastal. Foto: via www.imago-images.de/imago images/Nagel/Scanpix

Vaatamata sellele intsidendile ei kanna Holyfield Tysoni vastu vimma. Holyfield ütles The Sunile: «Ma teeksin seda! Ma tahan Mike Tysoniga võidelda. Olen valmis selleks ka 57-aastasena. Olen veendunud, et võidan teda. Aga muidugi soovib ka Mike mind võita.»

«See matš oleks suurepärane. Oskan endiselt lüüa, ehk enam mitte «surmahoope» anda. Ma teen talle haiget, ma näitan, et olen endiselt võimeline ta auti lööma. Mike näikse olevat heas vormis nii füüsiliselt, kui mentaalselt. Kuid kui selle matši eest ka raha saab, siis teeme ära! Tean, et mõlemad oleme kuulutanud oma tagasitulemisest, on selge, et  meievaheline kohtumine oleks see, mida inimesed tahaksid näha.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles