Ollie alustas soolokarjääri

Raadio Elmar
Copy
Ollie (Oliver Mazurtšak)
Ollie (Oliver Mazurtšak) Foto: Erakogu

Eesti muusikamaailmas on Oliver Mazurtšak juba tuntud nimi. Küll aga on ta eelnevalt tegutsenud pigem muusikakirjutaja ja -produtsendina. Nüüd on mees võtnud jalge alla sooloartisti tee Olliena. Tema esimene singel «Paradise» koostöös Mariliis Jõgevaga ilmus 8. mail. 

Olles erinevate artistidega pikalt lava jaganud ja kõrvalt näinud, kui äge see kõik on, otsustas Ollie hakata ise muusikat tegema. Esinejanime otsimine ei võtnud pikalt aega, sest Oliveri on juba lapsest saati Ollieks kutsutud ja see meeldib talle väga. Jätkates ise muusika loomist ja produtseerimist, on tegemist võrreldes varasemaga palju rohkem. Aga kuna mehel on konkreetne nägemus sellest, kuidas muusika kõlama peab, ei jää muud üle, kui üritada seda ise võimalikult täpselt kinni püüda. Astumist taustajõudude hulgast esiplaanile selgitas Ollie nii: «Tahaks olla tunnustatud.»

Alustava sooloarstina on Olliel soov, et tema muusika jõuaks võimalikult paljudeni. Nii andis ta otse-eetris lubaduse, et eeloleval suvel ilmub tema nime alt vähemalt kaks uut lugu. Eduka laululoojana on Ollie sahtlis veel kümneid ja kümneid lugusid, mida kõiki ta kadedalt endale ei hoia, vaid hindab hääle järgi, kellele lugu esitamiseks pakkuda. Kuigi edu ei saa ette ennustada, lubas mees anda endast kõik, et juhtuks võimalikult palju. 

Esiksingel "Paradise", milles teeb kaasa Mariliis Jõgeva, viib meid mõtteis palmide alla. Ka Ollie ise tahaks juba reisile minna. «Kui vähegi saaks, läheks Kreekasse või Lõuna-Prantsusmaale,» unistab mees. Tema arvates on reisil olles oluline lihtsalt puhata ja tööst täiesti välja lülituda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles