Maratoniks treeninud Briti diplomaat jäi kadunuks

Inna-Katrin Hein
Copy
Mees jooksmas. Pilt on illustreeriv
Mees jooksmas. Pilt on illustreeriv Foto: shutterstock.com

Ühendkuningriigi Hampshire’i politsei otsib Briti karjääridiplomaati Richard Morrist, kes jäi möödunud nädalal jooksutrenni tehes kadunuks.

Perekonna teatel lahkus Morris 6. mail kella 10.30 ajal kohaliku aja järgi kodust, et minna maratoniks treenima, teatab bbc.com.

Politsei andmetel jooksis 52-aastane diplomaat, kelle erimärgiks on ta näol asuv suur punane sünnimärk, oma Hampshire’i Farnhami Bentley kodu lähedastel tänavatel ja teedel.

Politseinikud on otsinud kolme lapse isa nii ta kodu lähedalt kui kaugemalt, kuid seni ei ole teda leitud.

Richard Morris töötab Briti välisministeeriumis, mille esindajate teatel on nad oma töötaja kadumise pärast mures. Esindajad lisasid, et Morrisest saab alates juulist Ühendkuningriigi eriesindaja Fidžil.

Kolleegide sõnul ei ole kuni 2019. aasta novembrini Nepalis neli aastat Briti saadikuks olnud mehel kombeks kaduda.

Morris on varem olnud Austraalias Sydneys Briti peakonsul ja diplomaat Mehhikos Mexicos.

Aberystwythi ülikooli lõpetanud mees asus Briti välisministeeriumis tööle 1990. aastal.

Morris tegeleb maratonijooksuga, olles selles edukas.

Hampshire’i politsei kutsus inimesi üles, et kui keegi Richard Morrist näeb, andma temast neile teada. Politsei edastas mehe välimuse kirjelduse, mille kohaselt on ta 180 sentimeetrit pikk, valgenahaline, hallinevate juuste ja habemega ning näol on suur sünnimärk.

Korrakaitsjad palusid diplomaadi naabritel ja naabruses elavatel inimestel vaadata üle oma kodu turvakaamerate lindistused, et äkki neil on midagi Morrise kohta.

Samuti paluti imimestel vaadata üle oma aiamajad, panipaigad, garaažid, küünid ja laudad.

Morris läbis möödunud aastal Džomolungma piirkonnas maratoni baaslaagrist Namcheni, läbides 42 kilomeetrit seitsme tunni ja 51 minutiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles