PILDID ⟩ Naine vallandati töökohalt, sest ta oli liiga ilus... ja nüüd ajab ta netitööga kõvasti pappi kokku

Elu24
Copy
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?????????????? (@tiff08) on

USA-st pärit Stephanie Villagomez (29) väidab, et ta vallandati tööpostilt, sest ta oli lihtsalt liiga ilus. Nüüd teenib naine raha internetis, postitades endast seksikaid pilte.

Endine ettekandja sõnab, et ta vallandati, kuna ta «oli liiga ilus», vahendab Daily Star.

Väidetavalt olid Stephanie Villagomezi kolleegid ta peale kadedad ning tema ülemuse armukade abikaasa tegi kõik, et ta kinga saaks.

Küll aga kipub nii olema, et kes viimasena naerab, naerab paremini, sest nüüd teenib naine kuus ligi 50 000 naela (ligi 56 899 eurot) ja kõike seda tänu sellele, et postitab OnlyFans lehele endast seksikaid kaadreid.

Lisaks on ta sotsiaalmeedias püsti pannud väikese äri. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Loving this bodysuit ? like & comment ❤️

A post shared by ?????????????? (@tiff08) on

Stephanie, kel on 11-aastane tütar Destiny, sõnas väljaandele Daily Star: «Ma töötasin restoranis ettekandjana, kuid mu töökaaslased vihkasid mind, sest meesterahvad tahtsid alati, et mind neid teenindaks ning jätsid mulle alati rohkem jootraha kui teistele.»

«Teised tüdrukud, kes seal töötasid, ei tahtnud minuga isegi rääkida, sest nad olid mu peale vihased, kuna ma meeldisin kõigile.»

«Nad tegid seal töötamise minu jaoks keeruliseks, sest nad rääkisid minust kogu aeg halba ning ei koristanud üldse.»

Ta tunnistas ka, et kõige selle tõttu otsustas ta lõpuks töölt lahkuda. Seejärel leidis ta uue töökoha, kuidas ka seal toidukohas kordus sama asi.

Lõpuks lahkus ta ka sealt ning proovis uues kohas õnne. Ka seal ei läinud tal palju paremini. «Mu bossi abikaasa vihkas mind, sest ta oli minuga nii sõbralik ja andis mulle alati lisatunde ja maksis mulle rohkem.»

«Ta abikaasa lasi mul teha asju, mida mu töölepingus kirjas polnud ja rääkis minuga, nagu ma oleks idioot.»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hola papi ???#natural

A post shared by ?????????????? (@tiff08) on

«Lõpuks jõudis asi punkti, kus ta abikaasa käskis tal otsustada, kas lähen mina või tema ning mu boss pidi mu vallandama,» meenutas Stephanie.

Ta tunnistas ka, et tundis sel hetkel suurt hirmu. «Ma olin väga hirmul ja närvis, sest mul polnud tööd ja ma pidin arveid maksma. Seega tegin ma konto premium Snapchati konto ja teenisin seal ühe õhtuga 20 000 naela.»

Seejärel soovitas üks fotograaf, et teeksin omale konto OnlyFansi leheküljele ja ma tegin seda ning see muutis mu elu täielikult. Nüüd olen ma iseenda boss ning teen ise reegleid...»

Stephanie lisas ka, et see on teda väga palju aidanud. Tänu sellele töökohale saab ta reisida, oma tütrele kõike võimaldada ning arved alati õigel ajal ära maksta. Lisaks on ta peagi ka päris oma kodu omanik.

«Ma olen oma töö ja selle üle, kuhu ma jõudnud olen, väga uhke. Mul on nüüd kaks miljonit jälgijat ja väike ettevõte.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles