LUKSUSLIK ÕHULEND ⟩ Vaata, milline näeb maailma suurim eralennuk välja seestpoolt!

Elu24
Copy
Pilt on illustreeriv. 2011. aastal tutvustati tuhandetele külalistele ja töötajatele Washingtonis Boeing Business Jet mudelit.
Pilt on illustreeriv. 2011. aastal tutvustati tuhandetele külalistele ja töötajatele Washingtonis Boeing Business Jet mudelit. Foto: ANTHONY BOLANTE/REUTERS

Boeing Business Jet 747-8i on üks suurimaid eralennukeid maailmas ning hetkel on see suurim maailmas, mida aktiivselt kasutuses hoitakse. Ühtlasi on see suurepärane näide luksuslikust õhulennust, vahendab Bored Panda.

Maailmas on vaid mõned sellised lennukid eraomandis ning sellise eralennuki omamine on eliitklassis võimusümbol. 

Tavaliselt kasutatakse neid riigipeade lennutamiseks. Bored Panda kirjutab ka, et hetkel töötab USA õhuvägi selle kallal, et 747-8i-st saaks  asenduslennuk presidendi praegusele eralennukile Air Force One'ile.

Praegu kuulub maailma suurim eralennuk ühele Lähis-Ida ärimehele ning selle luksusliku interjööri eest vastutab tuntud Prantsuse sisekujundusettevõte Alberto Pinto.

Ettevõttel kulus neli aastat kõige kavandamiseks ning sisutamiseks. Lennukis on suur magamistuba, mitu külalistetuba, söögi- ja puhketuba ning mitu vannituba.

Kuigi disainerile anti täielik töövabadus, soovis eralennuki omanik, et interjöör oleks lihtne ja kodune ning disainer Yves Pickardti sõnul peitubki lihtsuses tõeline luksus.

Vaata rohkem pilte SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles