PESUTA PESUMODELL ⟩ Briti tõsielustaar tõestab, et instapildiks pole riideid vajagi

Elu24
Copy
Briti pesumodell ja tõsielustaar Chloe Ayling
Briti pesumodell ja tõsielustaar Chloe Ayling Foto: Kuvatõmmis Facebookist

Briti pesumodell ja tõsielustaar Chloe Ayling (23) tõestas oma sotsiaalmeedia postitusega, et instapildiks pole riideid vajagi. Küll tuleb aga pilti veidike tuunida, et see päris üle piiri ei läheks.

Briti pesumodell ja tõsielustaar Chloe Ayling Instagrami konto on täis seksikaid ning kütkestavaid kaadreid. Hiljuti tõestas Ayling, et Instagrami foto jaoks pole isegi riideid vajagi, ja postitas foto, kus ta poseerib kaamera ees ihualasti.

Küll on aga Ayling, Instagrami reegleid silmas pidades, pilti natuke valge «pliiatsiga» tuuninud. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chloe Ayling (@chloeayling97) on

Päev varem postitas Ayling enda üle 200 000 fännile samal päeval tehtud pildi, kus on aga näha, et ta pole veel oma pükse jõudnud jalast võtta. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chloe Ayling (@chloeayling97) on

Ayling pälvis ohtralt meedia tähelepanu 2017. aasta suvel, kui ta sattus Itaalias inimröövi ohvriks. Nimelt läks Ayling 11. juulil, kus tal pidi olema fotosessioon pearaudteejaama lähedases hoones, kuid kui ta oli sinna saabunud, ta uimastati fotograafiks kehastunud mehe ja tema abilise poolt.

Väidetavalt tahtsid röövijad neiu oksjonil Lähis-Idasse seksiorjaks müüa, kuid lubasid lõpuks vabadusse, kuna neil ei õnnestunud teda müüa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles