USA vutiklubi mängija Instakontole ilmunud intiimne foto põhjustas skandaali

Elu24
Copy
Skandaali sattunud Mehhiko keskväljamees Jonathan Dos Santos (vasakul) kuulus mõnda aega ka Hispaania jalgpalliklubi Villareali koosseisu.
Skandaali sattunud Mehhiko keskväljamees Jonathan Dos Santos (vasakul) kuulus mõnda aega ka Hispaania jalgpalliklubi Villareali koosseisu. Foto: ANDER GILLENEA/AFP/Scanpix

USA jalgpalliklubis Los Angeles Galaxy mängiv Mehhiko vutimees Jonathan dos Santos sattus piinlikkusse skandaali. 30-aastane jalgpallur lisas oma Instagrami loole foto, kus võib teda näha voodis täiesti tundmatu naisega...

Nii mehe, kui naise ülekeha on teki alt väljas ja täeisti paljad. Ülesvõte ei jäänud muidugi saladuseks, sest dos Santosel on Instagramis umbes 2,3 miljonit jälgijat.

Los Angelese Timesi hispaaniakeelne versioon kirjutas, et foto võis jalgpallitähe sotsiaalmeediakontole sattuda nii juhusikult, kui ka meelega. Foto oli üleval vaid minuteid, enne kui dos Santos selle eemaldas, kuid elab nüüd internetis juba oma elu.

Jalgpallur pole ise asja kommenteeriunud ja jätkab käitumist ka sotsiaalmeedias nii, nagu poleks mitte midagi juhtunud.

Kümme aastat tagasi kuulus dos Santos Hispaania vutihiiu FC Barcelona hingekirja, USAs mängib mees alates 2017. aastast, Mehhiko jalgpallikoondist on ta esindanud 46 matšis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles