Ott Kiivikas sattus kahepoolse kopsupõletikuga haiglasse (1)

Rasmus Rammo
, Reporter-toimetaja
Copy
Kulturist Ott Kiivikas.
Kulturist Ott Kiivikas. Foto: Joakim Klementi/Postimees

Kulturist Ott Kiivikas teatas, et tema jaoks saabus emadepäev teisiti: EMO külastus lõppes sellega, et ta kirjutati haiglasse sisse.

«Kahjuks kujunes minu emadepäev veidi teistsuguseks planeeritust ja uudishimust külastada EMO sai see, et mind võeti haiglasse sisse. Diagnoos kahepoolne kopsupõletik!» teatas 42-aastane kulturist.

Kiivikas rahustas kõiki, kellega ta viimasel ajal kokku on puutunud: «Covidi test negatiivne!»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ott Kiivikas (@ottkiivikas) on

Kulturisti Instagrami postitusest selgub, et ta suhtub olukorda rahuliku meele ja hea tujuga. «Huumoriga öeldes: võta nüüd kinni, kas haiglatele suunatud reklaamikampaania on tõesti vilja kandnud, või otsustas organism tähistada viimase haiglaskäigu 25 aasta juubelit,» kirjutas ta.

Kiivikas lisas, et tugevat tamme võib tuul räsida, kuid juurtega ülestõmbamiseks on vaja suuremat jõudu. «Midagi hullu pole ja keegi muretsema ei pea!» võttis ta loo kokku ning soovis kõigile tugevat tervist.

Elukaaslane Gajane Filantšuk (46) vihjas, et Kiivikat polnud pärast 25 aastat sugugi lihtne haiglasse meelitada. «Mis te arvate, kui lihtne oli saada see mees haiglasse?! See on minu võit,» kommenteeris ta mehe pildi alla.

Kulturist Ott Kiivikas ja Gajane Filantšuk presidendi vastuvõtul.
Kulturist Ott Kiivikas ja Gajane Filantšuk presidendi vastuvõtul. Foto: Madis Sinivee/Postimees

Filantšuk selgitas ka, kuidas ta pihta sai, et mehe tervisega midagi nihu on. «Kuid siiski hea õppetund mulle tulevikuks, et kui mehel trenniisu pole, on mõistlik juba samal päeval kiirabi kutsuda,» viskas ta nalja. Tore kuulda, et kumbki pole tõsisest diagnoosist hoolimata meelt heitnud!

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles