VÕLUVAD KAADRID ⟩ Tantsija näitab, milline näeb koroonakriisi ajal välja tema «kodukontor»

Elu24
Copy
Jennifer Romas otsustas, et hakkab kodust filmima seda, kuidas ta oma tantsukavasid harjutab ning trenni teeb.
Jennifer Romas otsustas, et hakkab kodust filmima seda, kuidas ta oma tantsukavasid harjutab ning trenni teeb. Foto: Scanpix/AFP

Las Vegasest pärit meelelahutaja Jennifer Romas on koroonaepideemia tõttu pidanud oma esimesed ära jätma ning ka tantsukavasid tuleb tal nüüd vaid koduseinte vahel harjutada. Vaata piltidelt, kuidas see välja näeb! 

Kuid see kõik ei morjenda Jenniferi kuigi palju. Nimelt on nutikas naine leidnud viisi, kuidas ka koroonaepideemia tõttu oma ärajäänud sõu «SEXXY: The Show» siiski silmapaaride ette tuua. 

Las Vegasest pärit meelelahutaja Jennifer Romas peab koroonaepideemia tõttu oma tantsukavasid kodus harjutama.
Las Vegasest pärit meelelahutaja Jennifer Romas peab koroonaepideemia tõttu oma tantsukavasid kodus harjutama. Foto: Scanpix/AFP

Nimelt töötab Romas muidu neljatärnihotellis Westgate Las Vegas Resort & Casino, kuid kuna hetkeolukorra tõttu peavad inimesed pigem kodudes püsima, suleti 17. märtsil ajutiselt ka Westgate'i hotell. 

Sedapuhku otsustas ta, et hakkab kodust filmima seda, kuidas ta oma tantsukavasid harjutab ning trenni teeb. Seda kõike ikka selleks, et pakkuda inimestele meelelahutust ajal, mil nad peavad koduseinte vahel istuma.

Lisaks jagab Jennifer Westgate'i hotelli Instagrami lehel nippe ja õppevideoid, kuidas valmistada erinevaid kokteile.
Lisaks jagab Jennifer Westgate'i hotelli Instagrami lehel nippe ja õppevideoid, kuidas valmistada erinevaid kokteile. Foto: Scanpix/AFP

Lisaks sellele jagab ta hotelli Instagrami lehel nippe ja õppevideoid, kuidas valmistada erinevaid kokteile. Ühtlasi on ta kodus püsti pannud ka oma veebipoe, kust inimesed saavad osta tema sõu «SEXXY: The Show» fänninänni.

Naise tegemistel hoiab Instagramis pilku peal üle 10 000 inimesi, Twitteris on tal pisut üle 5000 jälgija.

Naine otsustas, et hakkab kodust filmima seda, kuidas ta oma tantsukavasid harjutab ning trenni teeb. 
Naine otsustas, et hakkab kodust filmima seda, kuidas ta oma tantsukavasid harjutab ning trenni teeb. Foto: Scanpix/AFP
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles