Muusikamaailma moekuninganna leidis Tallinn Fashion Weekilt uue lemmiku

Copy

Virutaalne moenädal jõudis igaase Eestimaa otsa ja kaugemalegi. Eesti kõige silmapaistvama stiiliga artist vaatas etendusi Lõuna-Eesti põlislaante vahelt ja leidis endale uue lemmiku. Vaata lähemalt videost.

Ilusaid artiste on Eestis palju, stiilseid samuti. Aga on vaid üks tulihingeline eksperimenteerija, kes ei kohku tagasi kuitahes ulja moeidee ees - see on muusikaline multitalent Laura! Riietada ennast kõndivaks diskopalliks või tuledes plinkivaks tulnukalaevaks - Laura julgeb kõike.

«Catwomani kostüümi lõige oli kokku pandud vanaaja Eesti heegeldatud mustri või kudumiga,» ülteb Laura vaimustusest särades Liidi Tui loomingu kohta. «See oli hästi põnev!»

Vaata Virtuoza by Liisi Tui kollektsiooni:

Tasub kuulata, mida Laura moest arvab.  Kui keegi meie muusikataevast terava moepilgu ja julge stiiliga õnnistatud on, siis just tema. Võta suvaline etteaste suvaliselt lavalt - Laura suudab alati üllatada ja pakub nii kirgast kuulamisnaudingut kui visuaalset vaatemängu. Veendu ise:

Lauljatar Laura Põldvere võitleb kõrrevaba Eesti eest.
Lauljatar Laura Põldvere võitleb kõrrevaba Eesti eest. Foto: Kuvatõmmis videost
Eesti Muusika LIVE! Laura julguse skaalas on tiivad ja trikoo tühiasi.
Eesti Muusika LIVE! Laura julguse skaalas on tiivad ja trikoo tühiasi. Foto: Madis Veltman
Laura Põldvere kosmiliselt kirjus kostüümis.
Laura Põldvere kosmiliselt kirjus kostüümis. Foto: Madis Sinivee
Laura Põldvere Eurovisioonil Eestit esidamas, Kristina Viirpalu kleidis.
Laura Põldvere Eurovisioonil Eestit esidamas, Kristina Viirpalu kleidis. Foto: Sander Ilvest
Psühhedeelne pükskostüüm nõuab sisse siredat figuuri. Laura üks eelis moerindel möllamiseks ongi habras modellifiguur - kõik sobib. Kuid peamine on sädelev karakter - tal on piisavalt karismat, et kõik välja kanda.
Psühhedeelne pükskostüüm nõuab sisse siredat figuuri. Laura üks eelis moerindel möllamiseks ongi habras modellifiguur - kõik sobib. Kuid peamine on sädelev karakter - tal on piisavalt karismat, et kõik välja kanda. Foto: Viktor Burkivski
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles