NFLi supertäht oleks orgial oma abikaasa käe läbi peaaegu surma saanud

Elu24
Copy
NFLi supertäht Earl Thomas (nr 29) sattus koroonajal tõsistesse pereprobleemidesse.
NFLi supertäht Earl Thomas (nr 29) sattus koroonajal tõsistesse pereprobleemidesse. Foto: OTTO GREULE JR/AFP/Scanpix

Ameerika jalgpalli profiliiga NFLi superstaari Earl Thomase jaoks võttis elu äärmiselt ootamatu ning halva pöörde 13. aprillil, kui ta pärast tülitsemist abikaasaga oma Austinis asuvast kodust lahkus. 

Abikaasad võtsid kodus napsu, kuid peagi tõusis tüli. NFLi klubi Baltimore Ravensi superstaar pani paukudes koduukse enda järel kinni, kuid naine otsustas logida sisse mehe Snapchati kontole, et selle kaudu abikaasa asukoht teada saada. See õnnestus.

Ta võttis kaasa mehe tulirelva, kaks sõpra ja läks kohale Snapchatis näidatud aadressile.

Kohapeal selgus, et Thomasel oli käsil väga tore seksipidu, sest mees oli parajasti suguühtes ning voodis oli veel mitmeid teisi naisi. Lisaks Thomasele hullas orgial veel sportlase vend Seth.

Kohtudokumentidest selgus, et jalgpalluri naine Nina Thomas läks oma meest võõra naisega seksimas nähes täiesti endast välja ja sihtis meest relvaga pähe, kuid atleetlikul ning kiirel Thomasel õnnestus kuidagi revolver naise käest enda valdusesse saada.

Naine selgitas, et tahtis vaid meest hirmutada, kuid hiljem selgus, et relv oli laetud. Politsei sai asjast teada alles varahommikul, vormikandjad nägid, kuidas naisel oli käes nuga ja ta ajas oma meest mööda korterit taga. Mehel oli omakorda käes püstol.

Nina Thomasele esitati süüdistus relvastatud kallaletungis.

«Peres on taas rahu,» selgitas Earl Thomas TMZile vaatamata hirmsale vahejuhtumile.

«Selliseid asju tuleb ette. Üritame elada parimal võimalikul moel, aga alati see ei õnnestu.»

31-aastane Thomas esindas kuni eelmise aastani Seattle Seahawksi ja on mänginud kuuel korral NFLi tähtede mängul. Super Bowli võitis multimiljonär 2013. aastal. Baltimore Ravensiga seob meest 55 miljoni dollariline leping.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles