VIDEO Jalgpallikommentaator tegi oma pruudi pohmellist lõbusa reportaaži

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Lustakas video Kalyeigh Cooperi kohutavast pohmellist meenutab ilmselt igaühele vähemalt üht sarnast pohmelli.
Lustakas video Kalyeigh Cooperi kohutavast pohmellist meenutab ilmselt igaühele vähemalt üht sarnast pohmelli. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

Suurbritannia jalgpallikommentaator otsustas oma elukaaslasele väikese õppetunni anda, sest naine nimetas teda napsutades igavaks.

26-aastane Toby Osborne töötab küll Bristol City FC jalgpallikommentaatorina, kuid koroonapandeemia ajal ei ole mees saanud väga enam mänge kommenteerida, vahendas Lad Bible.

Selleks, et kommenteerimisoskus aga rooste ei läheks, leidis mees üsna lõbusa lahenduse. Nimelt otsustas ta ühel päeval teha humoorika videoreportaaži oma elukaaslase Kayleigh Cooperi üsna raskest pohmellist.

Mees sai idee sellest, kui tema elukaaslane eelmisel õhtul napsutamise käigus noormeest igavaks kutsus, sest Osborne ei tahtnud alkoholi juua. 

«Ta kiusas mind palju selle pärast, et ma ei joonud ja sellele järgnes väike etendus tema voodisse vedamisest. No ja järgmisel päeva oli tal pea haige,» rääkis Osborne.

«Minu poolne osa loost muutus pärast pudelit punast veini ja mõnda džinni ja tooniku kokteili pisut ähmaseks, kuid Tobyle ei meeldinud minu järgmise päeva pohmell,» lisas ka Cooper oma selgituse. 

Videos võtab Osborne Cooperi ette, kui naine üritab vaikuses algul voodis pohmelli taluda, seejärel järgneb ta elukaaslasele elutoa diivanile. Osbourne kommenteerib lõbusalt ka seda, kui tema elukaaslane vetsupoti juures öögib ning lõpetab reportaaži lõbusa hetkega, mil naine endas lõpuks niiplaju jõudu leidis, et pohmellisööki valmistada. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles