VIDEO ⟩ Vormelitähed kihutavad Hollandi teedel: Red Bull andis välja šefi klipi

Elu24
Copy
Red Bulli vormelituusade roadtrip Hollandis.
Red Bulli vormelituusade roadtrip Hollandis. Foto: Kuvatõmmis videost

Red Bull andis välja video, kus vormel 1 piloot Max Verstappen teeb oma meeskonnakaaslasele, Briti piloodile Alex Albonile haruldase tutvumistuuri Hollandis. Teekond Rotterdami sadamast Zandvoorti ringrajale läbiti F1 masinatel.

Sõit algas laevakonteinerite vahel, mööda kihutati veskitest ja läbi sõideti kasvuhoonetest, koos sõideti maanteedel ja jäädi linnakeskustes fooride taha. F1 autode nägemine linnatänavail lõi Hollandi vormelifännid pahviks.

«Loomulikult igatseme Hollandi GP-d, loodme, et see toimub peagi. Siis korraldame Hollandi vormelifännidele vägeva nädalavahetuse. Kuid see video on tore vaheldus Hollandi publikule, eriti arvestades, et vormelikarussellis praegu midagi suurt ei toimu,» ütles Verstappen motosportmagazine.comile.

Jeffrey Herlings üle F1 autode hüppamas.
Jeffrey Herlings üle F1 autode hüppamas. Foto: Kuvatõmmis videost

Videos lööb kaasa ka FIM MXGP maailmamesiter Jeffrey Herlings, kes hüppab mootorrattal üle Verstappeni ja Alboni juhitavate vormelite.

Hollandi GP oleks pidanud toimuma möödunud nädalavahetusel. 

«Tahtsime just sel viisil maailmale Hollandit näidata,» lisas Albon. 

«Filmimine leidis aset jaanuaris ja nüüd oleks pidanud toimuma Hollandi GP, kuid paraku on situatsioon midagi muud. Aga otsustasime video avalikustada, et midagi fännidele pakkuda. Nautige!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles