Öises metsas kallimaga kihlunud Lauri Pedaja: esimesed 30 sekundit oli ta segaduses

Elu24
Copy
Lauri Pedaja ja Gethel Burlaka.
Lauri Pedaja ja Gethel Burlaka. Foto: Erlend Štaub

Näitleja ja loovjuht Lauri Pedaja kihlus eelmisel nädalavahetusel pikaaegse elukaaslase Gethel Burlakaga.  

«Kihlumise mõte oli mul ikka pikka aega peas istumas, aga kuna oleme väga metsa, telkimise ja looduses ajaveetmise pooldajad, siis teadsin ka, et see peab looduses toimuma. Nüüd läksime ööseks metsa telkima ja siis mõtlesin, et on paras aeg seda teha,» kirjeldas Lauri Pedaja Elu24-le, kuidas tal tekkis idee pikaaegne elukaaslane Gethel Burlaka endale naiseks paluda. 

Paar kihlus 1.mail lähemate sõpradega koos metsas aega veetes. Kui algul peitis Pedaja sõrmust autos, siis viimased paar tundi hoidis ta seda taskus, sest kartis, et äkki komistab muidu Burlaka kogemata sõrmuse otsa ja siis on kogu üllatus rikutud.

«Nihverdasin ennast kuidagi tema toolile istuma ja kutsusin teda endale sülle. Tavaliselt ma ei taha väga, et ta mul süles istub, kuna ta sabakont on nii terav, aga sel korral ei olnud mul selle vastu midagi,» naeris Pedaja oma salajasest plaanist rääkides. 

Seejärel jäi Pedaja vaiksemat hetke ootama, et küsimus muu jutustamise keskel kaduma ei läheks. 

«Olin otsekohene mees ja küsisin, kas tuled mulle naiseks, või ei. Ja esimesed 30 sekundit oli ta segaduses. Ta ei saanud aru, mis on ja ei uskunud seda, aga õnneks ütles ikka jah,» kirjeldas Pedaja. 

Mehe sõnul on neil praegu läindu kogu «aur» selle peale, et nauditakse uuesti armumist ja konkreetset pulmapäeva veel paika pandud ei ole.  «Laseme koroonal vaibuda ja kuna pulmad on ikkagi rahvarohke aeg, siis ootame pisut. Äkki järgmisel suvel oleks paras aeg pulmad teha,» lisas Pedaja. 

Pedaja tunnistas läbi huumori, et ei mõelnud pruudi kätt paludes, et sellega ei ole veel kõik. «Mul läks kogu aur kihlumise peale. Aga nüüd tuleb ka abiellumisega tegeda,» muigas mees.

Ka täpselt õige sõrmuse leidmine võttis Pedajal aega. 

Pedaja tunnistas, et tal oli sõrmuse leidmisel abiks siiski salajane nõuandja. «Kunagi kurtsin Gethelile, et ei tea ta sõrmuse suurust. Siis ta ükskord kirjutas selle mulle messengeri. Aga te võite ju ette kujutada, kui palju kirjutavad omavahel aastaid koos elavanud inimesed. Scrollisin nädal aega meie vestlust, aga ei leidnud mõõte üles,» rääkis Pedaja. 

Seepeale otsustas Pedaja appi võtta pruudi sõbranna, kellega koos uuriti õige sõrmuse suurus välja. «Sõrmuse valiku tegin lõpuks ikka mina,» kinnitas Pedaja.

Paar avalikustas kihlumisuudise Instagramis

«Et siis nüüd on sedapsi. Võtsin munad pihku ja küsisin @getxelendale naiseks. Üllatus üllatus...ta ütles JAH,» teatas Lauri Pedaja Instagrami vahendusel.

Õnnelik Pedaja kirjutas, et vastus küsimusele, miks ta otsustas Getheli naiseks võtta on lihtne.  «Me oleme timminud juba üle 5 aasta. Iga päevaga on meie suhe muutunud tugevamaks ja kindlamaks. 2 kuud kodus ninapidi koos istudes sain aru, et vat, tema on just see naine, kellega ma tahan lapsi saada ja pere luua,» kirjutas Pedaja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et siis nüüd on sedapsi. Võtsin munad pihku ja küsisin @getxel endale naiseks. Üllatus üllatus...ta ütles JAH. Megamegamegamegaaaaõnnelik olen. Et siis nüüd pulmi korraldama? Miks ma otsustasin Getheli endale naiseks küsida? Seda mõtlevad ilmselt paljud. Aga vastus on väga lihtne. Me oleme timminud juba üle 5 aasta. Iga päevaga on meie suhe muutunud tugevamaks ja kindlamaks. 2 kuud kodus ninapidi koos istudes sain aru, et vat, tema on just see naine, kellega ma tahan lapsi saada ja pere luua. Asume siis tegudele. PS: mees...kihlu...see on igati kuldaväärt emotsioon...ja naine on megarahul. Vähemalt 2 päeva saad diivanil tsillida ja ei pea mitte midagi tegema, kuna naine vaatab ainult oma sõrmust.

A post shared by Lauri Pedaja (@lauripedaja) on

Rõõmsat uudist kinnitas oma Instagrami kontol ka Gethel. 

«Mul ei olnud väiksematki kahtlust selles osas, miks Lauri nii väga metsa tahtis minna seekord. Mõtlesin, et tal on lihtsalt tugev igatsus metsas telkimise järele, sest siis saab ta rahus puutööd nokitseda ja nautida seda, et ma ei käsi tal mind koristamise või söögitegemisega aidata,» kirjutas Gethel. 

«Aga poisil olid hoopiski suuremad plaanid. Ma olen tänaseni täiesti pilvedes ega saa täpselt aru, mis eelmine nädalavahetus juhtus. Ma siiamaani värisen üle kere, kui meenutan, kuidas ta mind endale naiseks palus. Sürreaalne,» lisas Gethel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles