11 omapärast fakti maikuus sündinud inimese kohta

Marju Ränk
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy
Foto: Shutterstock

Maikuus sündinud inimesed on tavaliselt iseseisvad ja ei usalda oma põhivajaduste rahuldamist teiste kätesse. Nad saavad suurepäraselt oma asjadega ise hakkama ja teavad, mis südamelähedane.

Mais sündinud inimeste iseloomustus on järgmine:

1. Nad suudavad end ise motiveerida

Kui nad teavad, et midagi on vaja ära teha, siis leitakse enda utsitamiseks sobiv motivatsioon. Kõik saab tehtud efektiivselt ja tulemusrikkalt.

2. Nad saavutavad teiste kiindumuse

Nad teavad väga hästi, kuidas teiste tähelepanu haarata, sest on imeliselt võluva iseloomuga. Maikuus sündinud inimene on äärmusest äärmusesse kalduv: ta kas naudib rahvahulka või eelistab pigem üksi olla.

3. Nad on suured unistajad, aga samas ei lase reaalsusest lahti

Nad teevad kõik, et enda unistused täita. Unistused kipuvad jääma pigem materialistlikuks, aga neile ongi kõige olulisem just tulevik kindlustada.

4. Viletsus või ekstravagantsus? Mis vahet sel üldse on

Nad armastavad luksuslikku elu ja kulutavad viimsegi euro, ilma et raha taga nutma jääks. Kui nad otsustavad raha säästa, ei raatsi nad jälle sentigi kulutada.

5. Oled kunagi kangekaelsust näinud? Maikuus sündinud inimene on kangekaelne ja kuidas veel!

Vaatamata oma kergekäelisele olemusele võivad nad mõnikord olla väga kangekaelsed ja veenmishimulised. Mõnikord nad lihtsalt ei suuda asju teise inimese vaatenurgast näha. Isegi kõige lihtsamad asjad võivad teinekord vaidluseks pöörduda.

6. Nad hindavad kirjandust ja kunsti

Neil on väga ainulaadne maitse ja armastavad elu sügavaid külgi. Neile meeldib loogilisus ja konkreetsus, mistõttu teevad oma karjäärivalikuid väga sirgjooneliselt.

7. Reisimine paneb silma särama

Nad armastavad reisida ja tunnevad huvi erinevate kultuuride ja inimeste vastu. Nad armastavad kohtuda uute inimestega ja näha kohti, mida teised pole veel avastanud. Lisaks armastavad nad selleks kõigeks ise raha teenida.

8. Nad ei leia kergesti rahu

Tegemist on väga rahutute inimestega. Nad mõtlevad pidevalt mingitele veidratele asjadele. Kõige hämmastavam on see, et nad isegi ei saa aru, kui mõni asi on nende meele nii ära hõivanud.

9. Nad on väga usinad inimesed

Nad teevad endast kõik, et saavutada edu. Nad suhtuvad oma töösse kirglikult ja teevad seda kogu südamest. Teinekord võib nende kindlameelsus ja orienteeritus isegi ebaviisakas tunduda.

10. Nad on armastuses üsna ülevoolavad

Kui nad armastavad, siis kirglikult, aga samas võivad muutuda väga armukadedaks. Lisaks on nad hirmuäratavad nuuskijad ja jõuavad igale partneri sepitsuse jälile.

11. Isegi kõige pisemad asjad võivad neid häirida

Nad võivad ühe silmapilguga lahvatada ja endast välja minna. Kunagi ei või teada, mis teda solvab.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles