VIDEO Ulakad juutuuberid tegid kurikuulsale tiigrikuninga rivaalile korraliku tünga

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Carole Baskin on kirju minevikuga naine, kes sai laiemalt tuntuks hiljuti Netflixis linastunud sarjas «Tiigrikuningas».
Carole Baskin on kirju minevikuga naine, kes sai laiemalt tuntuks hiljuti Netflixis linastunud sarjas «Tiigrikuningas». Foto: SWNS / Scanpix

Suurbritannia juutuuberid tegid populaarsest Netflixi sarjast «Tiigrikuningas» tuntud Carole Baskinile tünga, kui salvestasid naisega intervjuu teeseldes, et Jimmy Fallon intervjeerib teda oma telesõu tarbeks.

Juutuuberid Josh Pieters ja Archie Manners tegid Big Cat Rescue tegevjuhi Carole Baskiniga intervjuu Zoomi keskkonnas, vahendas Huff Post.

Nimelt väitsid mehed, et on USA populaarse telesõu «The Tonight Show Starring Jimmy Fallon» produtsendid ning meelitasid naise andma esimese intervjuu pärast «Tiigrikuninga» linastust. 

Mehed postitasid video Baskiniga tegelikult hoopis Youtube'i ning lisasid sinna juurde ka kirjelduse ja video ettevalmistustest, mis sellise pettuse ettevalmistusele kulus. 

«Nii nagu ka «Tiigrikuningas» on ka see video lugu lüknadest, advokaatidest ja valedest,» kommenteeris Londonis elav Pieters videot.

Mehed lasid 3. mail Youtube'i laetud videos Baskinil vastata küsimustele, mida Jimmy Fallon oli varasemalt oma teistelt kuulsatelt saatekülalistelt küsinud ja mis näisid Baskinile sobivat. 

Duo on varem ka teisi kõrge profiiliga kuulsusi ninapidi vedanud. 

Selle aasta alguses pettisid nad Briti meediapersooni Katie Hopkinsit nii osavalt, et naine arvas, et võitis Prahas mingi auhinna ja sõitis seda sinna kätte saama. 

Baskini poole pöörduti aga kõigepealt meili teel meestele kuuluva produktsioonifirma Invisible Objects kaudu. 

Kuid Baskin ja tema praegune abikaasa advokaat Howard Baskin keeldusid alguses intevjuutaotlustest.

Paar kaebas, et Netflixi hitisaade «Tiigrikuningas» oli näidanud, et Baskin oli seotud 1997. aastal tema esimese abikaasa Don Lewise surmaga, mis võib olla ka mõrv.

Lõpuks nõustus aga Baskin intervjuuga, sest Pieters ja Manners lubasid, et küsimused keskenduvad ainult tema tööle loomadega ja varjupaigale, mida ta juhib.

Intervjuu ajal lilledest pärga kandnud Baskin rääkis võitlusest varjupaiga suurte kasside eest hoolitsemisega eriolukorra ajal ja reklaamis suurte kaslaste jaoks korraldatud kampaaniat.

Ta jagas juutuuberitele videoid ja fotosid, mida varem ei ole avalikult näidatud. Ühe päevaga kogus video juba ligi 1,4 miljonit vaatajat.

Baskin lisas aga oma YouTube'i kontole postitatud video juurde hiljem kirja, mille ta oma abikaasale ja tütrele saatis, kus kirjeldas Falloniga tehtud intervjuud.

«Ma ei näinud Fallonit intervjuu ajal ja kui neil oli küsimustes tema hääl, siis see ei kõlanud justkui konkreetselt sellest teemast,» kirjutas naine.

«Ta ütles lihtsalt asju, mida nad võisid varasematest intervjuudest võtta. Need ei kõlanud tegelikult sellisena, et ta oleks neid minult otse küsinud,» kirjutas Baskin.

«Kogu asi võis olla pettus,» lisas ta.

Näib, et vaatamata sellele, et teda peteti, ei ole Baskin Pietersi ja Mannersi peale vihane, vahendas ajakiri ET.

Big Cat Rescue'i esindaja saatis pühapäeval Baskini nimel väljaandele avalduse, milles seisis: «Kahtlustasin neid, kui me seda tegime, sest küsimused tundusid olevat lindistatud.».

Siiski tõdeti teates, et neil ei olnud aimugi, et intervjuu osutub taoliseks lõbusaks tüngaks. 

«See pakkus meile väga teretulnud hea naeru. Ma hindan nende nutikust ja seda, et nad tegid oma video viisil, mis minu arvates ei ei olnud õelate kavatsustega,» lisas Baskini avalduses.

58-aastane Carole Baskin on USAs suurte kaslaste õiguste eest võitlev aktivist ja Floridas asuva mittetulundusliku loomade varjupaiga Big Cat Rescue tegevjuht.

Baskin sai laiemalt tuntuks pärast seda, kui teda näidati 2020. aasta Netflixi dokumentaalfilmisarjas «Tiigrikuningas», mis rääkis Oklahoma eraloomaaeda pidanud Joe Exoticust. 

Netflixi sarjas räägiti ka Baskini teise abikaasa Don Lewise kadumisega seotud kuulujuttudest ja sellest, et Baskinit on kahtlustatud selles, et ta söötis Lewise tiigritele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles